Μάτζικ Τζόνσον: Εντυπωσίασε τους πάντες στην Ιθάκη!

Δευτέρα, Ιούνιος 28, 2021 - 3:32μμ

Τις καλύτερες εντυπώσεις άφησε ο θρύλος του NBA Μάτζικ Τζόνσον, κατά την επίσκεψη του στην Ιθάκη. Ο ίδιος χάρηκε την κάθε του στιγμή στο νησί και δεν σταμάτησε να μιλά και να φωτογραφίζεται με τον κόσμο που έμενε άφωνος στη θέα του. 

Εντυπωσιασμένος από την συνάντηση του με τον μπασκετμπολίστα είναι και  ο δήμαρχος της Ιθάκης  ο οποίος έδωσε μαζί το ραντεβού …  στο δρόμο για να του παραδόσει μία προτομή του Οδυσσέα,

Όπως ανέφερε μιλώντας στο thebest.gr ο δήμαρχος του νησιού, Διονύσης Στανίτσας «απ’ ότι έχουμε καταλάβει κάνει μία σειρά επισκέψεων σε όλο το Ιόνιο. Ξεκίνησε από την Κέρκυρα και την Παρασκευή το πρωί ήρθε στην Ιθάκη. Του έγινε μία ξενάγηση, ήθελα να δει όλο το νησί και μάλιστα αν δείτε, στο twitter έχει ανεβάσει φωτογραφικό υλικό από παντού.

Ο Μάτζικ Τζόνσον δεν ήθελε καμία επισημότητα ενώ η απλότητα του κέρδισε του πάντες. Ο ίδιος ήταν ιδιαίτερα χαρούμενος αφού με το ταξίδι του στο νησί εκπλήρωσε μία επιθυμία που είχε για πολλά χρόνια. Οι ομορφιές του νησιού δεν τον άφησαν ασυγκίνητο. Εντυπωσιάστηκε από το εσωτερικό του Ιερού Ναού του Αγίου Νικολάου, ενώ επισκέφθηκε και τον Ιερό Ναό της Αγίας Μαρίνας στην Εξοχή. Το Σάββατο το πρωί συναντηθήκαμε και του έδωσα μία μικρή προτομή του Οδυσσέα. Πήρε το δώρο με μεγάλη χαρά και το επεξεργαζόταν για ώρα. Γνώριζε για τον Οδυσσέα και την ιστορία του».

 

Σταματούσε και χαιρετούσε τον κόσμο, έβγαζε φωτογραφίες με όποιον του το ζητούσε ενώ ήταν μόνος, δεν είχε ασφάλεια. ‘Ήταν ένας χαρούμενος και ευδιάθετος άνθρωπος, εντυπωσιασμένος από την Ιθάκη

Αυτό που μας έκανε ιδιαίτερα καλή εντύπωση είναι ότι σταματούσε και χαιρετούσε τον κόσμο, έβγαζε φωτογραφίες με όποιον του το ζητούσε ενώ ήταν μόνος, δεν είχε ασφάλεια. ‘Ήταν ένας χαρούμενος και ευδιάθετος άνθρωπος, εντυπωσιασμένος από την Ιθάκη. Την Παρασκευή το απόγευμα περπάτησε μόνο του στο λιμάνι, στην παραλιακή ενώ το Σάββατο το πρωί, από τις 7, έκανε τη γυμναστική του στην παραλία, στο Βαθύ και στις 9 έφυγε με το σκάφος,  Από εκεί και πέρα, συνέχισε τις διακοπές του στο Ιόνιο».  

 Ο μπασκεμπολίστας  μοιράστηκε και ορισμένες φωτογραφίες στον λογαριασμό του στο twitter. Ο παλαίμαχος μπασκετμπολίστας, φωτογραφήθηκε με φόντο με φόντο το Λαζαρέτο στο Βαθύ, γράφοντας μάλιστα στο προσωπικό του λογαριασμό στο twitter:

«Απολαμβάνω πραγματικά τον χρόνο μου στην Ελλάδα! Σήμερα εγώ και η Cookie επισκεφτήκαμε ένα μοναστήρι που χτίστηκε το 1770 (Μοναστήρι των Καθαρών) και ένα παρεκκλήσι σε ένα νησί, προσβάσιμο μόνο με καραβάκι, όπου οι άνθρωποι μπορούν να έρθουν για να παντρευτούν».

Υποστήριξη: SilkTech