Μαθαίνουν καλή γυμναστική στον Ολυμπιονίκη κι αυτό φαίνεται στους αγώνες

Πέμπτη, Μάιος 31, 2018 - 2:07μμ

Πολύς κόσμος παρακολούθησε το Σάββατο (26/5), από το πρωί, την προκριματική φάση του πανελληνίου πρωταθλήματος ρυθμικής γυμναστικής παγκορασίδων. Ο Ολυμπιονίκης Πατρών είχε συμμετοχή με 6 κορίτσια και αρκετές επιτυχίες.

Η Πατρινή ομάδα είχε συμμετοχή και στο Πανελλήνιο τουρνουά στην Αθήνα, επίσης με επιτυχημένη παρουσία, με την Ντέπυ Καρούσου στο τραμπολίνο.

Οι αγώνες για την Γ' Περιφέρεια (Πελοπόννησος, Νησιά Ιονίου, Αιτωλοακαρνανία, Ήπειρος, Ευρυτανία, Φωκίδα) έγιναν στο κλειστό γυμναστήριο στο Κουκούλι, παρόντος του προέδρου της τοπικής Ένωσης, Γιάννη Παυλάκη.

Στο τραμπολίνο η Ντέπυ Καρούσου με εξαιρετική εμφάνιση κατέκτησε την 11 θέση Πανελληνίως στον τελικό που έγινε στην Αθήνα.

«Συγχαρητήρια σε αυτήν και στην προπονητριά της Κυριακή Ευαγγελάτου», αναφέρει ο Σύλλογος.

Στους προκριματικούς Πανελληνίου Πρωταθλήματος Ρυθμικής που έγινε στην Πάτρα, 6 κορίτσια σε 9 Προγράμματα, έκαναν την πρώτη τους εμφάνιση σε αγώνες. Έκλεψαν την παράσταση αλλά και τις βαθμολογίες.

«Συγχαρητήρια σε αυτές και στις προπονήτριες τους Χριστιάννα Ηλιοπούλου και Αλίκη Μπουλταδάκη», το ευχαριστώ του Ολυμπιονίκη.

Υποστήριξη: SilkTech