Μάρτινς: «Υπάρχει κίνητρο»

Πέμπτη, Αύγουστος 16, 2018 - 1:21πμ

Μπορεί ο Ολυμπιακός να έχει μετατρέψει σε... τυπική διαδικασία την σημερινή ρεβάνς στην Λουκέρνη με την ελβετική ομάδα (16/8, 20:30) για τον Γ’ προκριματικό όμιλο του Europa League, μετά τη νίκη του με 4-0 στον πρώτο αγώνα στο γήπεδο Καραϊσκάκη, ωστόσο ο Πέδρο Μαρτίνς αρνείται κατηγορηματικά πως οι ποδοσφαιριστές του δεν θα έχουν κίνητρο στο παιχνίδι τους.

Στις καθιερωμένες δηλώσεις, ο προπονητής του Ολυμπιακού είπε μεταξύ άλλων:

«Πρώτον, είμαστε μία καινούρια ομάδα κι έτσι όλοι οι παίκτες αυτό που έχουν στο μυαλό τους, είναι πως πρέπει να κερδίσουν μία θέση και αυτό είναι ένα κίνητρο. Δεύτερον, όποιος παίζει στον Ολυμπιακό πρέπει να έχει καλή απόδοση. Και τρίτον όποιος ενδιαφέρεται για την καριέρα του πρέπει να έχει κίνητρο.

Γι’ αυτούς τους λόγους λοιπόν θα μπούμε στο ματς για να νικήσουμε. Πρέπει να παίξουμε για τη νίκη και σε αυτό το παιχνίδι. Γνωρίζουμε καλά πως στο ποδόσφαιρο δεν λείπουν οι εκπλήξεις. Είναι ένα παιχνίδι που μπορεί να συμβούν ανατροπές.

Έχουμε δει ομάδες να έχουν πάρει καλό αποτέλεσμα και στη συνέχεια να έχουν ένα κακό αποτέλεσμα. Όλοι πρέπει να είναι συγκεντρωμένοι σαν να είναι το παιχνίδι στο 0-0.

Είχα τη δυνατότητα να δω τον αγωνιστικό χώρο και γνωρίζω πως δεν είναι στην καλύτερη κατάσταση. Άλλωστε και στο δικό μας γήπεδο δεν ήταν στην καλύτερη κατάσταση. Αυτές οι συνθήκες υπάρχουν και με αυτές θα αγωνιστούμε».

Σχετικά με το αν θα χρησιμοποιήσει την ίδια ενδεκάδα, αρνήθηκε να πει το παραμικρό, ενώ για το πρώτο ματς σχολίασε:

«Τα πρώτα 30 λεπτά ήταν αρκετά δύσκολα. Εμείς ήμασταν αρκετά αποτελεσματικοί. Σκοράραμε στην πρώτη ευκαιρία, ήρθαν γρήγορα τα άλλα δύο γκολ και στη συνέχεια όλα ήταν εύκολα. Όλα αυτά τα γνωρίζουμε και για το αυριανό παιχνίδι και θα πρέπει να είμαστε αρκετά προσεκτικοί, γιατί η Λουκέρνη έχει ποιότητα και έχει καλό προπονητή και θα προσπαθήσει να ανατρέψει το αποτέλεσμα».

 

ΑΠΕ-ΜΠΕ

Υποστήριξη: SilkTech