Μαρότα: "Μας απογοήτευσε η απόφαση του Κόντε, δεν θα πουλήσουμε άλλους μεγάλους παίκτες"

Κυριακή, Οκτώβριος 10, 2021 - 10:06μμ

Τη στιγμή που το όνομα του Αντόνιο Κόντε φιγουράρει πρώτο στη λίστα των Σαουδάραβων, οι οποίοι αναζητούν τον αντικαταστάτη του Στιβ Μπρους στον πάγκο της Νιούκαστλ, ο CEO της Ίντερ, Πέπε Μαρότα μίλησε για το "διαζύγιο" των νερατζούρι με τον Ιταλό κόουτς.


Η επιλογή του συλλόγου να βγάλει "στο σφυρί" πολλούς πρωτοκλασάτους ποδοσφαιριστές, λόγω των οικονομικών προβλημάτων που αντιμετώπιζε, δεν άρεσε στον Κόντε, με αποτέλεσμα να έρθει η ρήξη με τη διοίκηση και τον περασμένο Μάιο να αποχωρήσει από την τεχνική ηγεσία της πρωταθλήτριας Ιταλίας.

"Δεν περιμέναμε την απόφαση του Κόντε. Είναι όμως, μία επιλογή που είναι κομμάτι του αθλητισμού και της ζωής και η οποία πρέπει να γίνεται σεβαστή. Οι σύλλογοι παραμένουν, όλοι οι άλλοι περνούν. Επιλέξαμε τον Σιμόνε Ινζάγκι, ο οποίος μπορεί να ακολουθήσει τον δρόμο που χάραξε ο Κόντε", υποστήριξε αρχικά ο Μαρότα στο "Il Festival dello Sport".

Στη συνέχεια φρόντισε να καθησυχάσει τους φίλους της ομάδας για τις μεταγραφικές κινήσεις του συλλόγου, υποστηρίζοντας πως δεν πρόκειται να πουληθούν άλλα μεγάλα ονόματα: "Αποκλείουμε κάθε άλλη μεταγραφή μεγάλου παίκτη. Η ανταγωνιστικότητα είναι δεδομένη στο ποδόσφαιρο, κερδίζει όποιος ξοδεύει τα περισσότερα".

Υποστήριξη: SilkTech