Μαρία Σάκκαρη: Η τρυφερή φωτογραφία αγκαλιά με τον Κωνσταντίνο Μητσοτάκη

Τετάρτη, Νοέμβριος 24, 2021 - 3:03μμ
Μαρία Σάκκαρη

Την επιτυχία της στα κορτ του τένις με την προσωπική της ευτυχία συνδυάζει η Μαρία Σάκκαρη, έχοντας στο πλευρό της τον Κωνσταντίνο Μητσοτάκη. Η 26χρονη τενίστρια ολοκλήρωσε τη χρονιά στο Νο 6, την υψηλότερη θέση που είχε ποτέ Ελληνίδα στην παγκόσμια κατάταξη, έχοντας ως περγαμηνές τη συμμετοχή της στους ημιτελικούς της σε US Open, Roland Garros και WTA Finals και φυσικά τις 9 top-10 νίκες της μέσα στη σεζόν.


Η Μαρία Σάκκαρη ξεκίνησε πλέον τις διακοπές της, αφού σε λίγες ημέρες θα αρχίσει προετοιμασία για τη νέα σεζόν. Χαλαρώνει και γεμίζει μπαταρίες περνώντας χρόνο με τους δικούς της ανθρώπους και φυσικά με τον αγαπημένο της.

Ο Κωνσταντίνος Μητσοτάκης τη στηρίζει σε κάθε αγωνιστική πρόκληση που αντιμετωπίζει, με την ίδια να έχει αναφερθεί με τρυφερά λόγια για τον γιο του πρωθυπουργού. Μάλιστα, σήμερα η Μαρία Σάκκαρη ανάρτησε και μια φωτογραφία στο Instagram, όπου είναι αγκαλιά με τον αγαπημένο της, βάζοντας και μια καρδούλα.

Υπενθυμίζεται ότι η σχέση των δύο νέων έγινε γνωστή το περασμένο καλοκαίρι, όταν ο Κωνσταντίνος Μητσοτάκης είδε από κοντά τις προσπάθειες της αγαπημένης του στο Ρολάν Γκαρός, στο Παρίσι.

Το νεαρό ζευγάρι που χωρίζει μόνο μια μικρή διαφορά ηλικίας - 22 ο Κωνσταντίνος Μητσοτάκης, 25 η Μαρία Σάκκαρη- σύμφωνα με πληροφορίες είχε γνωριστεί από κοινές παρέες και αποφάσισαν να είναι μαζί.

Η στήριξη και το γούρι


Ο Κωνσταντίνος Μητσοτάκης ταξίδεψε μέχρι το Παρίσι τον περασμένο Ιούνιο για να δει από κοντά την αγαπημένη του να αγωνίζεται, φέρνοντάς της μάλιστα και τύχη καθώς η Ελληνίδα τενίστρια κατάφερε να προκριθεί για πρώτη φορά στα προημιτελικά του μεγάλου τουρνουά τένις. Όπως θα δείτε και εσείς στο παρακάτω βίντεο, ο γιος του πρωθυπουργού πανηγύρισε με θέρμη τους πόντους που κέρδιζε η Μαρία Σάκκαρη.

Υποστήριξη: SilkTech