Μαρία Σάκκαρη: «Δεν μπορώ να πιστέψω, το Νο2 στον κόσμο»

Σάββατο, Μάρτιος 19, 2022 - 3:05μμ
Απίθανη!

Ο νέος θρίαμβος της Μαρίας Σάκκαρη στο Indian Welss θα την "εκτοξεύσει" στην παγκόσμια κατάταξη, καθώς έχει ήδη εξασφαλίσει την τρίτη θέση και με νίκη στον τελικό θα ανέβει στο Νο2, πίσω μόνο από την Άσλεϊ Μπάρτι.

Η κορυφαία Ελληνίδα τενίστρια έδειξε να μην πιστεύει πόσα έχει καταφέρει τον τελευταίο χρόνο, στις δηλώσεις της στη συνέντευξη Τύπου μετά το ματς και μίλησε για το ranking της και το νέο ρεκόρ καριέρας, αλλά και τον τελικό με την Ίγκα Σφιόντεκ.

Οι δηλώσεις της Σάκκαρη
«Ξεκίνησα πολύ καλά το παιχνίδι. Ήμουν πολύ επιθετική από την αρχή, προσπαθώντας να βρω διαφορετικούς τρόπους να παίξω εναντίον της σε σχέση με το τελευταίο μας παιχνίδι στο Μεξικό. Νομίζω ότι είχαμε τη σωστή στρατηγική. Στο δεύτερο σετ σταμάτησα να πατάω το γκάζι. Προφανώς, άρχισε να παίζει πολύ καλύτερα. Ήμουν πολύ παθητική σε μερικά γκέιμ, μετά προσπάθησα να είμαι πιο επιθετική, αλλά εκείνη ήταν ένα μπρέικ πάνω και ήταν δύσκολο γιατί έπαιζε τόσο καλά τα σερβίς της. Ήταν πιο σταθερή. Είμαι πολύ περήφανη για τον τρόπο που επέστρεψα στο τρίτο σετ».
Για το ενδεχόμενο να βρεθεί στο Νο2 της παγκόσμιας κατάταξης: «Ακόμα δεν μπορώ να το πιστέψω. Πριν από οκτώ μήνες ήταν αδύνατο να το πετύχω και τώρα είμαι μόνο μία νίκη μακριά. Δεν πρόκειται να το σκεφτώ, γιατί είναι ήδη ένα πολύ καλό τουρνουά. Βλέπω πως βελτιώνομαι κάθε εβδομάδα στην κατάταξη. Θα κρατήσω ότι έχω την ευκαιρία και ότι βελτιώνομαι κάθε εβδομάδα, κάτι που είναι πολύ σημαντικό για μένα και για την ομάδα μου».
Για τον τελικό με την Σφιόντεκ: «Έχει παίξει πολύ καλά από την αρχή της χρονιάς. Είναι μια από τις πιο σταθερές παίκτριες αυτή τη σεζόν και έχει μεγάλη αυτοπεποίθηση. Παίξαμε στην Ντόχα και ήταν καλύτερη εκείνη την ημέρα, η καλύτερη παίκτρια στο τουρνουά. Έχω μεγάλη πίστη και εμπιστοσύνη στο παιχνίδι μου αυτή τη στιγμή. Νομίζω ότι θα βγούμε και οι δύο παίζοντας πολύ επιθετικά γιατί έτσι είναι το τένις αυτή τη στιγμή. Θα πρέπει να καταλήξω σε ένα καλό σχέδιο με την ομάδα μου».

Υποστήριξη: SilkTech