Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: Τα σοκαριστικά αμυντικά στατιστικά των διαβόλων

Τρίτη, Οκτώβριος 26, 2021 - 12:33πμ
Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ

Η βαριά εντός έδρας ήττα της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ από την Λίβερπουλ δεν συνιστά τεράστια έκπληξη αν λάβει κάποιος υπόψη του τα αποκαρδιωτικά στατιστικά που συνοδεύουν την άμυνα των διαβόλων στα 9 πρώτα ματς της Premier League.

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ κατέβηκε στο ντέρμπι του Ολντ Τράφορντ με την Λίβερπουλ με στόχο την εξιλέωση μετά από ένα αρνητικό σερί 3 αγώνων στο πρωτάθλημα (ήττα από Άστον Βίλα και Λέστερ, ισοπαλία με Έβερτον), ωστόσο όχι μόνο δεν μπόρεσε να πάρει τα πάνω της αλλά καταβαραθρώθηκε, με τους κόκκινους να εκθέτουν κάθε αμυντική αδυναμία της και να επικρατούν με 5-0 πανηγυρίζοντας την μεγαλύτερη εκτός έδρας νίκη της ιστορίας τους σε αυτό το γήπεδο.

Αναμφίβολα, το αποτέλεσμα αυτό ήταν σοκαριστικό για τους φίλους των κόκκινων διαβόλων καθώς ήταν η πιο βαριά ήττα τους από την αιώνια αντίπαλο, ωστόσο βλέποντας κάποιος τα στατιστικά που συνοδεύουν την ομάδα του Σόλσκιερ από την αρχή της φετινής σεζόν θα μπορούσε κάλλιστα να ισχυριστεί πως το... κακό (αγωνιστική συντριβή) ήταν πιθανόν να έρθει.

Υποστήριξη: SilkTech