Μανωλάς: "Δεν έχω ξανανιώσει έτσι με άλλη φανέλα, δεν έχω ξαναβρεί τέτοιον κόσμο" (ΒΙΝΤΕΟ)

Παρασκευή, Δεκέμβριος 17, 2021 - 12:04πμ
Κώστας Μανωλάς

Ο Κώστας Μανωλάς βρέθηκε την Πέμπτη (16/12) στα γραφεία του Ολυμπιακού, ενώ στη συνέχεια ανακοινώθηκε από τους ερυθρόλευκους η επιστροφή του Ναξιώτη κεντρικού αμυντικού.


"Από την πρώτη στιγμή που αγωνίστηκα με τη φανέλα του Ολυμπιακού, ένιωσα ένα συναίσθημα που δεν έχω ξανανιώσει, με καμία φανέλα που έχω βάλει στη ζωή μου. Αυτό που με έκανε να γυρίσω είναι ότι ανυπομονώ να παίξω στο γεμάτο 'Γ. Καραϊσκάκης'. Έχω παίξει σε τέσσερις ομάδες στη ζωή μου, δεν έχω συναντήσει πουθενά κόσμο σαν του Ολυμπιακού", τόνισε στις πρώτες δηλώσεις του, στο κανάλι του Ολυμπιακού στο YouTube.
"Το μήνυμα που θέλω να στείλω είναι ότι ήρθα εδώ για να δώσω τον καλύτερο εαυτό, όπως έχω κάνει οπουδήποτε έχω πάει, να κερδίσουμε τίτλους και να προσπαθήσουμε να κάνουμε μια μεγάλη πορεία στην Ευρώπη. Θέλω να δώσω το πάθος, τη δύναμη, τον ενθουσιασμό και όλα τα άλλα που έχει ανάγκη μια ομάδα όπως ο Ολυμπιακός, που είναι πάρα πολύ μεγάλη ομάδα και είναι τιμή μου που θα φορέσω τη φανέλα της ξανά".

"Θα δώσω και την ψυχή μου. Δεν θέλω να πω πολλά λόγια, αυτά θέλω να τα πω μέσα στο γήπεδο. Σε αυτό περιμένω να δείξω πράγματα στον κόσμο του Ολυμπιακού και να ανταποδώσω την αγάπη που μου έδωσε και σήμερα, να ανταποδώσω και την εμπιστοσύνη του προέδρου, που ήταν πάντα ανοιχτός, με καρδιά και ήθελε να με φέρει πίσω στον Ολυμπιακό", ήταν τα πρώτα λόγια του 30χρονου ποδοσφαιριστή, σε δηλώσεις που έκανε στον τηλεοπτικό σταθμό Mega Channel.
Συνεχίζοντας για τον Βαγγέλη Μαρινάκη, πρόσθεσε: "Εκείνος με επέλεξε όταν έμεινα ελεύθερος από την ΑΕΚ, εκείνος πήρε το ρίσκο και με στήριξε στα πρώτα βήματά μου στον Ολυμπιακό. Τον ευχαριστώ ιδιαίτερα και το μόνο που του λέω είναι ότι θα του αποδείξω μέσα στο γήπεδο ότι αξίζει η εμπιστοσύνη που μου δείχνει πάντα. Τον ευχαριστώ πολύ και ευχαριστώ την οικογένεια του Ολυμπιακού".

Υποστήριξη: SilkTech