Μάνατζερ Έρικσεν: "Θα συνεχίσει να παίζει ποδόσφαιρο, ενδιαφέρονται δύο ομάδες"

Κυριακή, Δεκέμβριος 19, 2021 - 8:05πμ
Κρίστιαν Έρικσεν

Ο Κρίστιαν Έρικσεν δεν γινόταν να συνεχίζει αγωνίζεται στην Ίντερ, καθώς οι κανονισμοί στο ιταλικό πρωτάθλημα δεν επιτρέπουν τη συμμετοχή σε ποδοσφαιριστές που έχουν τοποθετήσει βηματοδότη στην καρδιά. Ως εκ τούτοι, ο Δανός χαφ ήρθε σε συμφωνία με τους "νερατζούρι" για την κοινά αποδεκτή λύση της συνεργασίας τους.


Τον επόμενο σταθμό της καριέρας του αναζητά πλέον ο 29χρονος, ο οποίος σύμφωνα με τον έγκριτο δημοσιογράφο, Φαμπρίτσιο Ρομάνο, δεν θα είναι ο Άγιαξ. Αν και υπήρξαν δημοσιεύματα που ήθελαν την επιστροφή του Έρικσεν μετά από οκτώ χρόνια στην ολλανδική ομάδα αυτά διαψεύστηκαν από τον Ιταλό.

Μάλιστα, από την πλευρά του ο εκπρόσωπος του Δανού, Μάρτιν Σκουτς, μίλησε στην Gazzetta dello Sport, διαβεβαιώνοντας ότι ο 29χρονος θα συνεχίσει να αγωνίζεται."Μπορώ να πω ότι θα συνεχίσει να παίζει ποδόσφαιρο. Ο Κρις είναι σε καλή φυσική κατάσταση. Θα παίξει ξανά, είμαι αισιόδοξος, το ποδόσφαιρο είναι το πάθος του. Για να δούμε τι θα μας φέρει ο Ιανουάριος.Ήδη δύο σύλλογοι με πήραν τηλέφωνο για να μάθουν πώς είναι. Και αυτό συνέβη πριν από λίγο καιρό, όταν είχε ακόμη συμβόλαιο με την Ίντερ. Προπονήθηκε κιόλας μόνος του μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας".

Υποστήριξη: SilkTech