Μάνατζερ Άκερ: «Εκεί στην Αχαΐα θα παίζετε σε πάρκινγκ και αλάνες»

Τετάρτη, Αύγουστος 7, 2019 - 9:50πμ

Ο εκπρόσωπος του Άλεξ Άκερ ξέσπασε κατά της διοίκησης του Απόλλωνα Πάτρας για τις εκκρεμότητες προς τον πελάτη του, εξηγώντας πως έρχεται πρόστιμο 150.000 ελβετικά φράγκα! 

Προ διετίας ο Απόλλων ενεργοποίησε τη «βόμβα» στο πρωτάθλημα της Α2 με την απόκτηση του Άλεξ Άκερ όμως φέρεται να είναι ασυνεπής στις υποχρεώσεις του προς τον Αμερικανό.

Θέση επί του θέματος πήρε ο εκπρόσωπος του παίκτη, Γιώργος Ζαμπέλης, ο οποίος δημοσίευσε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook ένα άκρως καυστικό και ταυτόχρονα «απειλητικό» μήνυμα, στο οποίο αναφέρει πως προβλέπεται βαριά «καμπάνα» για την μη καταβολή των χρημάτων στον Αμερικανό.

Χαρακτηριστικά έγραψε:

«Εκεί στην Αχαΐα που και καλά έχετε αγνοήσει απόφαση παγκοσμίου δικαστηρίου με διάφορα πονηρά παρατράγουδα από παραγοντίσκους που ζούνε για καμιά φωτογραφία σε καμιά ξεχασμένη τοπική εφημερίδα και φτιάχνουν την ομάδα με τα λεφτά κάποιων άλλων, να ξέρετε ότι έρχεται πέλεκυς με πρόστιμο έως 150 χιλ. ελβετικά φράγκα συν κατασχέσεις από ελληνικά δικαστήρια και μετά θα παίζετε σε πάρκινγκ και αλάνες ή σε καμιά πλατφόρμα στο λιμάνι.

Φτάνει πια με το να υπογράφουμε και μετά όλοι συμβουλευόμαστε στον Copperfield για να εξαφανιστούμε. Έχετε κουράσει. Ακούστε μια δική μου συμβουλή δωρεάν, αντί να δίνετε 2 χιλιάρικα σε κάποιον που έχει να κερδίσει δίκη πριν ακόμα ανακαλύψουν τον τροχό και την επόμενη θα την κερδίσει όταν εκλεγεί Κινέζος Πάπας στη Ρώμη».

Υποστήριξη: SilkTech