Μακρίδης: «Ο προπονητής τερματοφυλάκων επιλέγει ποιος θα παίξει»

Δευτέρα, Ιανουάριος 20, 2020 - 8:50πμ

Ενδιαφέρουσες ειδήσεις έβγαλε η συνέντευξη Τύπου του Απόστολου Μακρίδη, μετά το τέλος του αγώνα με την Κέρκυρα. Ο τεχνικός της Παναχαϊκής δεν αρκέστηκε μόνο στην ανάλυση της νίκης με 4-0 επί των Φαιάκων, αλλά αναφέρθηκε και στις φήμες περί αποχώρησης των Ρουγκάλα και Σούλη.

Αναλυτικά:

«Αυτά τα παιχνίδια που τα έχεις κέρδισε από πριν είναι από τα πιο ψυχοφθόρα, πρέπει να κερδίσεις και να πετύχεις πολλά γκολ. Θέλω να είμαι δίκαιος με τα παιδιά, προσπάθησαν αλλά έχω κάποια παράπονα από αυτούς για τη συγκέντρωση, θεωρώ πως μπορούν να έχουν πετύχει περισσότερα γκολ όμως είμαι ευχαριστημένος από την νίκη που ουσιαστικά είναι νίκη ψυχολογίας για τη συνέχεια».

Για το αν έχει επηρεάζει την ομάδα η ανακοίνωση του Καλογερόπουλου: «Κοιτάξτε, δεν μου αρέσει να λέω ψέματα, η ομάδα είναι ζωντανός οργανισμός, κάποιους τους έχει επηρεάσει αλλά έχουμε μπροστά μας χρόνο για να το διορθώσουμε και να συνεχίσουμε».

Σε ερώτηση για το ότι δεν έπαιξαν οι Ρουγκάλας-Σούλης, απάντησε: «Για το Ρουγκάλα, πιστεύω πως υπάρχει ένα θέμα που θα ενημερώσει σύντομα η διοίκηση. Για τον Σούλη δεν υπάρχει τίποτα, έχω τρεις τερματοφύλακας και ο προπονητής τερματοφυλάκων κρίνει ποιος είναι ο καλύτερος για να παίξει».

Υποστήριξη: SilkTech