Μάκης Παρασκευόπουλος: Γυμναζόμαστε στο σπίτι με καλεσμένη την Κρίστελ Βουρνά- Μέρα 17η

Παρασκευή, Νοέμβριος 27, 2020 - 11:02μμ

Ο Mάκης Παρασκευόπουλος, προπονητής φυσικής κατάστασης, υπ. Msc προπονητικής/ ΤΕΦΑΑ-ΔΠΘ, συνεχίζει να μας δείχνει ασκήσεις γυμναστικής προκειμένου να διατηρήσουμε μία καλή φυσική κατάσταση την περίοδο του lockdown.

Μια νέα καλεσμένη σήμερα, στο πρόγραμμα "Γυμναζόμαστε σπίτι".

Οι καλεσμένοι του προγράμματος,  συμμετείχαν σε ένα βίντεο που δημιουργήθηκε τη πρώτη φάση της καραντίνας και προέρχονται από το χώρο του αθλητισμού, της τέχνης και της υγείας.

Με τη συμμετοχή τους αυτή θέλουν να προάγουν την ανάγκη να μείνουμε σπίτι, σεβόμενοι την υγεία του διπλανού μας. Ταυτόχρονα προτείνουν τη γυμναστική σα μέσο ευεξίας σωματικής και ψυχικής.

Καλεσμένη του σημερινού προγράμματος είναι η Κρίστελ Βουρνά, κορυφαία κολυμβήτρια, με τεράστιες επιτυχίες σε Ελλάδα και εξωτερικό, καθώς και συμμετοχές σε Ολυμπιάδα και Παγκόσμιες, Ευρωπαϊκές διοργανώσεις. Πλέον ακολουθεί τη καριέρα της αθλητικής διατροφολόγου - γυμνάστριας.

Μέσω της συμμετοχής της προτρέπει όλους να μείνουν σπίτι και "να προσέχουν την υγεία τους'', ταυτόχρονα όμως να γυμναστούμε σπίτι και να προσέχουμε τη διατροφή μας'.

ΠΡΟΠΟΝΗΤΙΚΟΣ ΣΤΟΧΟΣ:

ΒΕΛΤΙΩΣΗ ΓΕΝΙΚΗΣ ΔΥΝΑΜΗΣ

ΜΕΡΗ ΤΟΥ ΣΩΜΑΤΟΣ (που γυμνάζονται): ΟΛΟ ΤΟ ΣΩΜΑ

Υποστήριξη: SilkTech