Μάκης Παρασκευόπουλος: Γυμναζόμαστε σπίτι με καλεσμένη την Μαριώτα Αγγελοπούλου - Μέρα 19η

Κυριακή, Νοέμβριος 29, 2020 - 11:34μμ

Ο Mάκης Παρασκευόπουλος, προπονητής φυσικής κατάστασης, υπ. Msc προπονητικής/ ΤΕΦΑΑ-ΔΠΘ, συνεχίζει να μας δείχνει ασκήσεις γυμναστικής προκειμένου να διατηρήσουμε μία καλή φυσική κατάσταση την περίοδο του lockdown.

Μια νέα καλεσμένη έχουμε σήμερα, στο πρόγραμμα "ΓΥΜΝΑΖΟΜΑΣΤΕ ΣΠΙΤΙ". Οι καλεσμένοι του προγράμματος, συμμετείχαν σε ένα βίντεο που δημιουργήθηκε τη πρώτη φάση της καραντίνας και προέρχονται από το χώρο του αθλητισμού, της τέχνης και της υγείας.

Με τη συμμετοχή τους αυτή θέλουν να προάγουν την ανάγκη να μείνουμε σπίτι, σεβόμενοι την υγεία του διπλανού μας. Ταυτόχρονα προτείνουν τη γυμναστική σα μέσο ευεξίας σωματικής και ψυχικής.

Καλεσμένη του σημερινού προγράμματος είναι η Μαριώτα ΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΟΥ, διεθνής αθλήτρια του Volleyball με πολλές διακρίσεις και στο beach Volley.

Μέσω της συμμετοχής της αναγνωρίζει πως ''είναι μια περίεργη περίοδος αυτή που ζούμε'', ταυτόχρονα όμως ''είναι μια ευκαιρία για να ασχοληθούμε με τον εαυτό μας'' . Τέλος προτρέπει όλους να '' μείνουν σπίτι και να γυμναστούν σπίτι''.

Υποστήριξη: SilkTech