Μάκης Γιατράς: "Είμαι σκασμένος"

Κυριακή, Μάιος 27, 2018 - 12:08πμ

Ο Προμηθέας έχασε με 89-88 από τον Ολυμπιακό και ο Μάκης Γιατράς στις δηλώσεις του τόνισε ότι είναι σκασμένος από το αποτέλεσμα. Αναλυτικά: «Κάναμε μια καταπληκτική εμφάνιση. Έδειξε η ομάδα μου για ποιον λόγο ήταν 3η στην κανονική διάρκεια.

Αδικήσαμε τους εαυτούς μας την Πέμπτη με την εμφάνιση που κάναμε. Μιλήσαμε, γιατί δεν μπορούσαμε να κάνουμε πολλά πράγματα, μόνο να μιλήσουμε. Έχουμε άριστη σχέση με τα παιδιά έχουμε, καλό κλίμα και είναι πολύ καλοί παίκτες. Σήμερα βρεθήκαμε 22 πόντους πίσω και περάσαμε και έξι μπροστά. Για να το κάνεις αυτό μέσα σε αυτή την έδρα και κόντρα στον πλήρη Ολυμπιακό, όχι στον μισό, νομίζω πως κάτι αξίζουμε και εμείς.

Είμαι πολύ στενοχωρημένος με τον τρόπο που χάσαμε. Θεωρώ πως το παιχνίδι το πουλήσαμε εμείς. Συγχαρητήρια στον Ολυμπιακό για τη νίκη. Και να κερδίζαμε δεν θαγινόταν κάτι, πάλι ο Ολυμπιακός θα περνούσε. Αλλά θα κάναμε μια ιστορική νίκη που θα γραφόταν με χρυσά γράμματα στην ιστορία της ομάδας. Είμαι στενοχωρημένος.

Είναι στενοχωρημένοι οι παίκτες και αυτό δείχνει πόσο πίστευαν πως μπορούμε να κάνουμε μια νίκη επί του Ολυμπιακού. Τώρα έχουμε το παιχνίδι της Τρίτης στην Πάτρα. Θέλουμε να έρθει ο κόσμος στο γήπεδο και οι δικοί μας φίλαθλοι και του Ολυμπιακού. Να μπορέσουμε να είμαστε ανταγωνιστικοί, να το χαρούμε και να δούμε πως θα κλείσουμε την χρονιά».

Όταν ρωτήθηκε αν νιώθει συγκίνηση για την καλή εμφάνιση της ομάδας του, απάντησε: «Δεν νιώθω συγκίνηση. Σκασμένος είμαι. Είναι άλλο το συγκινημένος και άλλο το σκασμένος. Εγώ είμαι σκασμένος. Νιώθω ότι έχω αδειάσει. Κάναμε μια τεράστια προσπάθεια και αξίζαμε να κερδίσουμε. Θεωρώ πως αν κερδίζαμε θα ήταν καλό για το μπάσκετ»

Υποστήριξη: SilkTech