Μάκης Γιατράς: "Δείξαμε ότι μπορούμε να κοιτάξουμε τον Παναθηναϊκό στα μάτια"

Δευτέρα, Νοέμβριος 5, 2018 - 11:09μμ

O Προμηθέας γνώρισε την ήττα από τον Παναθηναϊκό με τον Μάκη Γιατρά να δηλώνει: «Ήταν άλλο ένα σημαντικό παιχνίδι για εμάς. Αντιμετωπίζαμε προβλήματα πριν από τον αγώνα, αντιμετωπίσαμε προβλήματα που προέκυψαν και στη διάρκεια της αναμέτρησης.

Τα παιδιά πάλεψαν, έπαιξαν με αυταπάρνηση, έδειξαν διάθεση και έδωσαν μάχες για όλες τις μπάλες. Θα μπορούσαμε ίσως να είχαμε και ένα καλύτερο αποτέλεσμα, όμως πέρα από τους τραυματισμούς, χάσαμε και πολλά εύκολα καλάθια. Ο Παναθηναϊκός είναι μεγάλη ομάδα. Εμείς είμαστε στενοχωρημένοι για τον Λάνγκστον Χολ που χτύπησε. Θα δούμε τι ακριβώς έχει.

Το πρόγραμμα γίνεται όλο και πιο βαρύ. Την Τρίτη πάμε Στρασβούργο και το Σάββατο παίζουμε στο Ρέθυμνο. Είναι σημαντικό να έχουμε υγεία για να αντέξουμε στις απαιτήσεις. Ο κόσμος χάρηκε το παιχνίδι και τον ευχαριστούμε για την στήριξή του. Είναι σημαντικό να ακούγεται η ιαχή «Προμηθέας-Προμηθέας» στις κερκίδες.

Καθημερινά αποκτούμε όλο και περισσότερους νέους φίλους, οικογένειες, γυναίκες και παιδιά.

Δείξαμε ότι μπορούμε να κοιτάξουμε τον Παναθηναϊκό στα μάτια. Ο Παρκς θα είναι μαζί μας και στο Στρασβούργο και βλέπουμε. Δεν έχουμε κάνει τίποτα ακόμη στο Basketball Champions League. Πρόκειται για μια διοργάνωση με ποιοτικές ομάδες και με καλούς παίκτες και προπονητές. Το επίπεδο έχει ανέβει πάρα πολύ».

Υποστήριξη: SilkTech