Μάικλ Τζόρνταν και ΛεΜπρόν Τζέιμς κοντράρονται για την καλύτερη... τεκίλα

Κυριακή, Μάιος 8, 2022 - 12:00μμ
Αντίπαλοι και... εκτός παρκέ

Η συζήτηση για το αν ο καλύτερος παίκτης όλων των εποχών είναι ο Μάικλ Τζόρνταν ή ο ΛεΜπρόν Τζέιμς είναι ατέρμονη κι ας υπάρχουν κάποιοι που έχουν κατασταλάξει. Ενώ όμως αυτό το ζήτημα είναι υποκειμενικό, υπάρχει πλέον ένας νέος χώρος στον οποίο θα κοντραριστούν οι δυο τους και εκεί το αποτέλεσμα θα είναι αντικειμενικό.
Όπως λοιπόν έγινε γνωστό, τα δύο τοτέμ του NBA συμμετέχουν ως αντίπαλοι σε διαγωνισμό για την καλύτερη "τεκίλα ωρίμανσης" (Tequila Reposado), μεταφέροντας έτσι την "κόντρα" τους και μακριά από τα παρκέ. Πρόκειται για τον διαγωνισμό "San Fransisco World Spirits Competition", με τους Τζόρνταν και ΛεΜπρόν να είναι ανάμεσα στους φιναλίστ, οι οποίοι συνολικά είναι τρεις.
Κοινώς, υπάρχει το σενάριο να... χάσουν και οι δύο, κάτι ωστόσο που αποτελεί λεπτομέρεια. Βάσει όσων έχουν γίνει γνωστά, για να θεωρηθεί μία τεκίλα ως "tequila reposado" χρειάζεται να ωριμάζει τουλάχιστον για δύο μήνες, αλλά λιγότερο από έναν χρόνο. Τα αποτελέσματα θα ανακοινωθούν τον Ιούνιο. Όσο για τους δύο διαγωνιζόμενους; Ο καθένας έχει τα δικά του επιχειρήματα:
Η τεκίλα του Τζόρνταν κοστολογείται στα 114 δολάρια το μπουκάλι και ωριμάζει 8 με 10 μήνες σε βαρέλια στα οποία κάποτε υπήρχε bourbon.
Η τεκίλα που παράγει ο ΛεΜπρόν αξίζει 51 δολάρια του μπουκάλι και ωριμάζει περίπου 6 μήνες σε βαρέλια βελανιδιάς, ενώ ξεκουράζεται σε βαρέλια κρασιού.
Είναι δεδομένο ότι ο νικητής αυτής της μονομαχίας δεν... κερδίζει κάτι όσον αφορά την κόντρα εντός παρκέ. Σίγουρα ωστόσο δεν παύει να "πουλάει" σαν θέμα ότι οι δύο σταρ κοντράρονται και εκτός παρκέ.

Υποστήριξη: SilkTech