«Μάχη της Λίβερπουλ με τη Γιουβέντους για τον Αγκιμπού Καμαρά»

Παρασκευή, Νοέμβριος 26, 2021 - 3:05μμ

Η «dailystar.co.uk», μετά το τη νίκη - πρόκριση του Ολυμπιακού επί της Φενέρμπαχτσε, έχει δημοσίευμα σύμφωνα με το οποίο «η Λίβερπουλ μάχεται τη Γιουβέντους για το θαυματουργό παιδί του Ολυμπιακού, αφότου έστειλε σκάουτ για να τον παρακολουθήσει».


Πάντως, το δημοσίευμα, δεν μένει μόνο μεταξύ αυτών των δύο ομάδων και βάζει στο παιχνίδι τόσο τη Μίλαν όσο και τη νεοφώτιστη στη Premier League Μπρέντφορντ.

Και συνεχίζει το εν λόγω δημοσίευμα: «Ο Καμαρά έχει παίξει ποδόσφαιρο μόλις έξι μήνες, αλλά είναι ήδη ένα από τα πιο συναρπαστικά ταλέντα στην Ευρώπη και προσελκύει το ενδιαφέρον των Reds.
Η καριέρα του ξεκίνησε στη Λιλ, κάνοντας το επαγγελματικό του ντεμπούτο τον Μάρτιο του τρέχοντος έτους, πριν ενταχθεί στο "γίγαντα" του ελληνικού ποδοσφαίρου, Ολυμπιακό την καλοκαιρινή μεταγραφική περίοδο.
Εχει πρωταγωνιστήσει από τότε που μετακόμισε στην αθηναϊκή ομάδα και είναι στα πλάνα του Πέδρο Μαρτίνς, πραγματοποιώντας 17 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις μέχρι στιγμής αυτή τη σεζόν».


Ο Άγγλος δημοσιογράφος δεν κρύβει τον ενθουσιασμό του για τον Αγκιμπού, αφού συνεχίζει να γράφει για το προφίλ του, περιγράφοντας τις θέσεις που αγωνίζεται:


«Εχει την ευελιξία να παίζει ως 10άρι, στα άκρα ή ως κεντρικός μέσος κι οι επιδόσεις του Καμάρα τράβηξαν γρήγορα τα βλέμματα των κορυφαίων συλλόγων.
Έχει σκοράρει πέντε γκολ και έχει σημειώσει δύο ασίστ μέχρι στιγμής αυτή τη σεζόν, συμπεριλαμβανομένου ενός θεαματικού τέρματος στο ντέρμπι επί της ΑΕΚ την περασμένη εβδομάδα.
Ο Καμαρά έχει εντυπωσιάσει και στην ευρωπαϊκή σκηνή, ξεκινώντας σ' όλα τα παιχνίδια των ομίλων του Ολυμπιακού στο Europa League».

Υποστήριξη: SilkTech