Μ. Γιατράς: «Μας δίνουν ρυθμό τα συνεχόμενα παιχνίδια» - ΒΙΝΤΕΟ

Πέμπτη, Απρίλιος 8, 2021 - 11:02πμ

Τα συγχαρητήρια στην ομάδα του, έδωσε ο Μάκης Γιατράς, προπονητής του Προμηθέα Πάτρας, έπειτα από τη νίκη του επί του Κολοσσού στη Ρόδο με 84-79 το μεσημέρι της Tετάρτης (7/4), για τη 18η αγωνιστική της Α1 Basket League.

Η τοποθέτησή του:

«Συγχαρητήρια στην ομάδα.

Ήταν το τέταρτο συνεχόμενο παιχνίδι που δίνουμε και αναφέρομαι  κυρίως στον τρόπο που έχει γίνει αυτή η διαδικασία για εμάς, εξαιτίας των προβλημάτων που είχαμε με τον κορωνοϊό.  Έχουμε τα πάνω μας και τα κάτω μας», είπε ο Μάκης Γιατράς και συνέχισε αναλύοντας τον αγώνα αλλά και την τακτική της ομάδας του.

«Στην επίθεση εκμεταλλευτήκαμε το παιχνίδι μέσα στη ρακέτα με Δ. Αγραβάνη, Αγκμπελίζ και Τζεράι Γκραντ. Πήραμε μια διαφορά, στην συνέχεια ο Κολοσσός H Hotels έπαιξε ζώνη και έβαλε και κάποια μεγάλα σουτ.

Πιστεύω ότι ο αντίπαλός μας θα μπορούσε να είναι και ψηλότερα στην βαθμολογία. Εμείς κρατάμε τη νίκη και βλέπουμε το επόμενο παιχνίδι. Άλλο παιχνίδι στο πρωτάθλημα στην Πάτρα με τον Κολοσσό H Hotels, άλλο παιχνίδι στο κύπελλο και εντελώς διαφορετικό το σημερινό.

Σήμερα επέλεξα να παίξω με λίγους παίκτες, κάποιοι επιβαρύνθηκαν περισσότερο και αυτό στο τέλος παραλίγο να μας στοιχίσει, αλλά τέλος καλό, όλα καλά».

Υποστήριξη: SilkTech