Μ. Γιατράς: «Κάναμε παιδαριώδη λάθη, θα μπορούσαμε να κερδίσουμε» - ΒΙΝΤΕΟ

Πέμπτη, Ιανουάριος 21, 2021 - 11:02πμ

Ο Μάκης Γιατράς θα ήθελε φυσικά τη νίκη του Προμηθέα στο Λαύριο, αλλά δεν τα… έβαψε και μαύρα με την ήττα, με τη λογική που επανέλαβε ότι η ομάδα του τώρα είναι ουσιαστικά σε φάση προετοιμασίας και μονταρίσματος με τόσα πολλά νέα πρόσωπα.

Αναλυτικά η τοποθέτησή του μετά το φινάλε της αναμέτρησης:

«Συγχαρητήρια στο Λαύριο για τη νίκη, εμείς σήμερα κάναμε πολλά παιδαριώδη λάθη. Φαινόταν ότι ελέγχαμε το ματς στην τελική ευθεία, αλλά στο τέλος έγιναν μερικές φάσεις όπως το κλέψιμο, ένα σουτ και τέλος πάντων χάσαμε ένα παιχνίδι που θα μπορούσαμε να έχουμε κερδίσει.

Το Λαύριο έπαιξε καλά, το οδηγήσαμε σε αρκετά λάθη αλλά εμείς κάναμε περισσότερα και όπως είπα ήταν πολλά παιδαριώδη, πουλήσαμε πολλές μπάλες, φάγαμε αιφνιδιασμούς και όταν δέχεσαι 21 πόντους από δικά σου λάθη, τότε υπάρχει πρόβλημα.

Γνωρίζαμε ο ένας τα ατού του άλλου, προσπαθήσαμε να περιορίσουμε τον Κάρτερ αλλά μας έβαλε πόντους στον αιφνιδιασμό, βρήκαμε αρκετές λύσεις στα ριμπάουντ και τα ισορροπήσαμε απέναντι σε μια πολύ αθλητική ομάδα. Ξαναλέω, σε ένα ματς που κρίθηκε σε ένα σουτ, ένα λάθος δεν έχεις να πεις πολλά.

Εμείς συνεχίζουμε τη δουλειά, ο πρώτος στόχος είναι να φτιαχτεί η ομάδα, να γίνουμε ομάδα γιατί έχουμε πολλές αλλαγές και μετά να προσπαθήσουμε να φτάσουμε όσο πιο ψηλά γίνεται».

Υποστήριξη: SilkTech