Μ. Γιατράς: «Ένα ματς σε 50 μέρες και τώρα θα δώσουμε επτά σε 21» - ΒΙΝΤΕΟ

Κυριακή, Μάρτιος 28, 2021 - 12:02μμ

Όσο πιο εκφραστικά μπορούσε, ο Μάκης Γιατράς απέδωσε τις παραδοξότητες που ζει φέτος ο Προμηθέας. Οι Πατρινοί επέστρεψαν στα ματς μετά τις 6 Μαρτίου, αλλά είχε προηγηθεί και η διακοπή για τις Εθνικές και ο λογαριασμός είχε… χαθεί.

«Δεν είναι τρεις εβδομάδες που δεν παίζαμε. Αν το δούμε συνολικά σε 50 μέρες έχουν δώσει ένα ματς και τώρα στις επόμενες 20 πρέπει να δώσουμε 7», είπε ο προπονητή του Προμηθέα. «Δόξα τω Θεώ, είμαστε υγιείς. Για οκτώ μέρες είχαμε μείνει όλοι εκτός προπονήσεων. Ευτυχώς και κάτι που έπαθε ο Αγραβάνης προς το τέλος δεν ήταν σοβαρό. Κάνουμε το σταυρό μας, προχωράμε τώρα να κάνουμε 2-3 προπονήσεις για το ματς της Τετάρτης με τον Άρη.

Ο Ιωνικός έπαιξε 40 λεπτά ζώνη. Θα μπορούσε να είναι και μεγαλύτερη η διαφορά. Κάναμε κάποια λάθη, αλλά είναι λογικό όταν έχεις να παίξεις τόσο καιρό. Ο Ιωνικός δεν έχει και κανένα άγχος, μπήκε να παίξει ελεύθερα. Εμείς αγχωθήκαμε, αλλά ξαναλέω, δόξα τω Θεώ νικήσαμε και το σημαντικότερο είμαστε υγιείς.

Θα προσπαθήσουμε να βρούμε ρυθμό μέσα από τα παιχνίδια. Σίγουρα δεν είμαστε ικανοποιημένοι από αυτό το μπάσκετ που παίζουμε. Από την άλλη βέβαια, έχουμε κάνει φέτος και… τέσσερις προετοιμασίες.

Ας μην είμαστε αχάριστοι όμως. Άλλοι περνάνε πραγματικά δύσκολα. Εμάς είναι και αθλητές τα παιδιά, είναι και μικρότερων ηλικιών στο σταφ και ευτυχώς δεν υπήρχαν σοβαρά προβλήματα. Άλλοι έχουν θανάτους, ταλαιπωρίες, εμείς δεν έχουμε πάθει τίποτα.

Όσο για τους στόχους της ομάδας, εγώ έχω πει ποιοι είναι και αναλαμβάνω την ευθύνη. Το ότι τους βάζουμε βέβαια δε σημαίνει απαραίτητα και ότι θα τους πετύχουμε. Κανείς δεν υπογράφει συμβόλαιο».

Υποστήριξη: SilkTech