Μ. Γιατράς: «Δύσκολα όταν ο άλλος παίζει τη ζωή του» - ΒΙΝΤΕΟ

Δευτέρα, Απρίλιος 12, 2021 - 12:32μμ

Ο Μάκης Γιατράς είδε τον Προμηθέα να συνεχίζει την πορεία του για το καλύτερο δυνατό πλασάρισμα στην κανονική περίοδο, νικώντας το Μεσολόγγι σε ένα ματς με ιδιαιτερότητες.

Αναλυτικά τα κυριότερα σημεία της τοποθέτησης του:

«Το ένα θέμα είναι αυτό που έχουμε ξαναπεί, ότι έχουμε μαζεμένα παιχνίδια ενώ είχαμε πριν μεγάλη αποχή ακόμα και από προπονήσεις. Αλλά έχω πει δεν θέλω να γκρινιάζω. Το παιχνίδι ήταν πολύ δύσκολο γιατί ξέραμε ότι το Μεσολόγγι έπαιζε την κατηγορία. Οπότε είχαμε λίγο παραπάνω άγχος, γιατί καμιά φορά όταν ο άλλος παίζει τη ζωή σου, μπορεί να είσαι λίγο πιο χαλαρός, να μην είσαι όπως πρέπει.

Την Τετάρτη έχουμε ένα ακόμα δύσκολο μας με την ΑΕΚ και δε μας ξεγελάει αυτό που συμβαίνει τις τελευταίες ώρες στον αντίπαλο. Είναι μια μεγάλη ομάδα, με πολύ έμπειρο ρόστερ και παίκτες προσωπικότητες. Θα πρέπει να είμαστε έτοιμοι και σωματικά και πνευματικά σε ένα πολύ δύσκολο και σημαντικό για εμάς παιχνίδι.

Όσο για τις αλλαγές στο ρόστερ, ο Ανταμς είχε υπογράψει συμβόλαιο, έχει ένα προσωπικό πρόβλημα και θα δούμε τι θα γίνει αν δεν έρθει. Έχουμε δύο θέσεις, υπάρχει μεγάλη λίστα, δεν θα επιβεβαιώσω κάτι για το Ρέι, ξαναλέω ότι μόνο στο ματς της Τετάρτης είναι το μυαλό μας. Μετά θα κάνουμε τις κινήσεις μας για την τελική ευθεία, τα πλέι οφ και τον τελικό κυπέλλου.

Υποστήριξη: SilkTech