Λύγισε με τη βοήθεια του διαιτητή στα Γιάννενα η Παναχαϊκή

Κυριακή, Ιανουάριος 12, 2020 - 5:31μμ

Με σκυμμένο το κεφάλι και πολλά παράπονα από τη διαιτησία έφυγε η Παναχαϊκή από τα Γιάννενα. Οι «κοκκινόμαυροι»… λύγισαν με 1-0 από τον πρωτοπόρο και αήττητο ΠΑΣ στην πρεμιέρα του δεύτερου γύρου της Super League 2.

Σε ένα παιχνίδι που δεν διεκδικεί δάφνες ποιότητας, σε έναν τουλάχιστον επικίνδυνο αγωνιστικό χώρο, η Παναχαϊκή δεν απειλήθηκε από την καλύτερη μέχρι ώρας ομάδα του πρωταθλήματος, δεν κατάφερε να απειλήσει ουσιαστικά αλλά ένα από τα… φαλτσοσφυρίγματα του διαιτητή Μπακογιάννη έκρινε την αναμέτρηση.

Θυμηθείτε την εξέλιξη της αναμέτρησης

Την ώρα που η ομάδα του Απόστολου Μακρίδη κρατούσε τον πολύ επιθετικό ΠΑΣ εκτός περιοχή της, μία αντεπίθεση που ξεκινάει από φάουλ για… κάρτα πάνω στον Κυνηγόπουλο και η ικανότητα του Γάλλου σέντερ φορ των γηπεδούχων, Λέο Μπαπτίστ έκρινε την αναμέτρηση.

Μια αναμέτρηση που χαρακτηρίστηκε αποκλειστικά από τα πολύ δυνατά μαρκαρίσματα, τις αψιμαχίες και τις διαμαρτυρίες στον βούρκο των Ιωαννίνων, που θεωρείται εντωμεταξύ από τα καλύτερα γήπεδα της κατηγορίας και με τον διαιτητή να χάνει εντελώς τον πειθαρχικό έλεγχο δημιουργώντας εκνευρισμό και στις δύο ομάδες.

Ο Κύπριος τεχνικός στην δεύτερή του παρουσία στον πάγκο της Παναχαϊκής, ανακάτεψε την τράπουλα στο δεύτερο μέρος κάνοντας πιο επιθετική την ομάδα του, με τους «κοκκινόμαυρους» όμως που κρατούσαν με άνεση τον ΠΑΣ μακριά από τα καρέ τους να μην μπορούν να φέρουν στα ίσια την αναμέτρηση.

Ισορροπημένο παιχνίδι με 4 φάσεις στην εστία για την κάθε ομάδα και τον ΠΑΣ να έχει πιο πολύ ώρα τη μπάλα στα πόδια του και τελικά να παίρνει και τη νίκη.

Ακολουθεί η εντός έδρας αναμέτρηση με την τελευταία Κέρκυρα για την Παναχαϊκή που έχει κολλήσει στην 9η θέση να ψάχνει την επιστροφή στις νίκες.

Διαιτητής: Μπακογιάννης (Αθηνών)

Βοηθοί: Κολλιάκος (Αθηνών), Οικονόμου (Δυτικής Αττικής)

4ος: Αθανασίου (Άρτας)

Κίτρινες: 38’ Σκόνδρας, 52’ Οικονομόπουλος, 76’ Χουτεσιώτης / 22’ Πολίμος, 45+2’ Ιντζόγλου, 68’ Σιατραβάνης

Γκολ: 42’ Λεό Μπαπτίστ

ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ (Αργύρης Γιαννίκης): Χουτεσιώτης, Σκόνδρας, Παντελάκης, Μπουκουβάλας (C), Οικονομόπουλος, Σιόντης, Λιάσος (72’ Παμλίδης), Νικολιάς (56’ Καρτάλης), Νάουμετς, Κριζμάν (83’ Αποστολόπουλος), Λεό Ζαν Μπαπτίστ.

ΠΑΝΑΧΑΪΚΗ (Απόστολος Μακρίδης): Καπουτάγλης, Πολίμος (58’ Πατάπης), Σταματόπουλος, Ρουγκάλας, Μαυριάς (46’ Μυτίδης), Ίντζογλου, Σιατραβάνης, Παπατόλιος (58’ Μουστακόπουλος), Κυνηγόπουλος, Μωραϊτης (C), Τσελεπίδης.

Ηλίας Μάτσας

 

Υποστήριξη: SilkTech