Λύγισαν στο φινάλε από τον Πανιώνιο τα κορίτσια της ΝΕΠ

Σάββατο, Ιανουάριος 15, 2022 - 6:12μμ
Ηττα με 10-9

Ντέρμπι στην Νέα Σμύρνη το απόγευμα του Σαββάτου, κρίθηκε υπέρ του γηπεδούχου Πανιώνιου (10-9 επί της ΝΕ Πατρών) με γκολ της Μαρίας Μπογκατσένκο (ένα από τα τέσσερα που σημείωσε) 5:01 από τη λήξη του δραματικού όπως εξελίχθηκε αγώνα.

Το παιχνίδι πήγαινε τέρμα-τέρμα, και μόλις στα μέσα του β' οκτάλεπτου, η διαφορά ξεπέρασε το ένα γκολ (5-3, 6-4 ημίχρονο). Από το 7-5 με σερί 3-0, η ΝΕ Πατρών πήρε το προβάδισμα 8-7.

Προηγήθηκε και 9-8 με την Αναστασία Σαπκίνα στο δ' οκτάλεπτο, ισοφάρισε η Ευαγγελία Λούδη για να «μιλήσει» τελευταία η Μπογκατσένκο.

ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ – ΝΕ ΠΑΤΡΩΝ 10-9
Τα οκτάλεπτα: 3-3, 3-1, 2-4, 2-1

ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ (Τάσος Παπαναστασίου): Τζούρκα, Σαφέτη , Μαυρωτά Ιφιγ. 3, Πουστινίκοβα, Κοτσάφτη, Ξανθοπούλου, Μπογκατσένκο 4, Λούδη 2, Toυρλουμούση, Πετεινάτου, Παπαναστασίου Δημ. 1, Παπαναστασίου Ανθία, Μήτσου, Λενίτση, Καρυπίδου.
ΝΕ ΠΑΤΡΩΝ (Κωνσταντίνος Σακκαλής): Γιαννακέα, Ανδρουτσέλη, Σάντσεζ Λορένα 1, Μιχαλάτου, Πετάση,Κουρέτα 2,Σαπκίνα 2, Λυκοθανάση, Ζοφώλη 3, Ντάσιου 1, Κρίνα, Νιαρχάκου, Παπαϊωάννου, Ζαφειράκη.

Διαιτητές: Δαμιανάκης, Δασκαλοπούλου
Αλυτάρχης: Ντίνος Σακελλαράκης
* Στο φύλλο αγώνα οι διαιτητές σημείωσαν: «Στο 1:22 της τρίτης περιόδου, δόθηκε κόκκινη κάρτα στον προπονητή β' του Πανιώνιου, Γ. Κατσούλη για διαμαρτυρία στις αποφάσεις των διαιτητών. Στο 0:34 της τρίτης περιόδου, δόθηκε κόκκινη κάρτα στον βοηθό της ΝΕΠ, Δ. Σιμένογλου για έντονη διαμαρτυρία στις αποφάσεις των διαιτητών».

* Μετά το τέλος της αναμέτρησης, η Αναστασία Σάπκινα δήλωσε τα εξής: «Ηταν ένα πολύ δυνατό παιχνίδι. Αν και δεν είχαμε την τύχη με το μέρος μας στην επίθεση, προσπαθήσαμε για το καλύτερο προκειμένου να έχουμε την πρωτοπορία στο σκορ. Υπάρχουν, όμως, παιχνίδια στα οποία κερδίζεις λόγω της άμυνας και σήμερα δεν είχαμε την απαιτούμενη συγκέντρωση σε αυτόν τον τομέα. Κρατάμε την προσπάθεια που κάναμε και ήδη βλέπουμε μπροστά το επόμενο παιχνίδι στην έδρα μας».

Υποστήριξη: SilkTech