Λίβερπουλ: Η χριστουγεννιάτικη έκπληξη των ρεντς σε παιδιά με προβλήματα υγείας

Σάββατο, Δεκέμβριος 25, 2021 - 8:05πμ
Λίβερπουλ

Το εορταστικό κλίμα των Χριστουγέννων συνιστά μία πρώτης τάξεως ευκαιρία για όλους μας να έρθουμε πιο κοντά ο ένας στον άλλο και να προσφέρουμε αγάπη και στήριξη στον πλησίον μας, που το έχει ανάγκη, και αυτό ακριβώς το πνεύμα διακατέχει και την Λίβερπουλ.


Ο αγγλικός σύλλογος ήθελε να επισκεφτεί μέσω αντιπροσώπων της ένα από τα μεγαλύτερα νοσοκομεία της χώρας, το Alder Hey, ώστε να μοιράσει δώρα και χαμόγελα σε παιδιά που βρίσκονται εκεί για μεγάλο χρονικό διάστημα λόγω σοβαρών προβλημάτων υγείας, με τον κορονοϊό να μην τον επιτρέπει αλλά να βρίσκει άλλον τρόπο για να προσφέρει απλόχερα μηνύματα αγάπης και αλληλεγγύης.

Αυτό το έκανε με τη βοήθεια της τεχνολογίας, με τον Γιούργκεν Κλοπ και τους ποδοσφαιριστές του, μεταξύ των οποίων ο Κώστας Τσιμίκας (δίδυμο με τον Άλισον) να συνομιλούν διαδικτυακά με αρκετά παιδιά που νοσηλεύονται αυτή την περίοδο στο εν λόγω νοσοκομείο (ειδικεύεται σε θεραπεία παιδιών που αντιμετωπίζουν ογκολογικά προβλήματα καθώς και μυϊκής δυστροφίας) κάνοντας ένα ξεχωριστό δώρο τόσο σε εκείνα όσο και στις οικογένειές τους.
Δείτε τον Γιούργκεν Κλοπ και τους Χέντερσον, Σαλάχ, Μανέ, Άλισον Τσιμίκα, Φαν Ντάικ, Κονατέ, Γκόμεζ, Φαμπίνιο και Τιάγκο σε ένα από τα ωραιότερα video του 2021 για λογαριασμό των κόκκινων.
Ένα video που (υπεν)θυμίζει σε όλους πως το ποδόσφαιρο ενώνει και πως ο κόσμος μπορεί να γίνει καλύτερος αν όλοι ενδιαφέρονται για τον συνάνθρωπο.

Υποστήριξη: SilkTech