Λιόνας για ΠΓΕ: Αρχίσαμε με προβλήματα

Τρίτη, Νοέμβριος 2, 2021 - 12:04πμ
Θανάσης Λιόνας

Δεν θέλησε να σχολιάσει το παραμικρό μετά το τέλος του αγώνα στο Αίγιο ο τεχνικός της Παναχαϊκής Θανάσης Λιόνας έχοντας όχι μόνο την δεύτερη σερί ήττα της ομάδας του αλλά και την δική του «τραβηγμένη» αποβολή με δυο τεχνικές ποινές από τους διαιτητές της αναμέτρησης.

Σήμερα όμως και πολύ πιο ήρεμος δέχθηκε να δώσει τη δική του ερμηνεία για την ήττα από τον Ήφαιστο, αλλά και την συνέχεια που ακολουθεί για τους κοκκινόμαυρους (εντός έδρας με Αίολο Αγυιάς την ερχόμενη Κυριακή).

«Έχουμε αρχίσει το πρωτάθλημα με προβλήματα τραυματισμών και απουσίες βασικών μας παικτών όπως ήταν αυτή του στρατευμένου Μπαρδάκα στο Αίγιο, όμως τα παιδιά έδωσαν τη μάχη τους, παρότι κάποια από αυτά αν κι όχι απολύτως έτοιμα από πλευράς υγείας και προς τιμή τους μπήκαν στο παρκέ για να βοηθήσουν», ξεκίνησε την αναφορά του ο τεχνικός της Παναχαϊκής και συνέχισε.

«Τους δίνω συγχαρητήρια για την όλη προσπάθεια που έκαναν, είναι σίγουρο ότι η ομάδα θα βρει σύντομα τον βηματισμό που μπορεί και πρέπει να έχει, έχω εμπιστοσύνη απόλυτη σε όλους και θα είμαστε πολύ καλύτεροι, το πιστεύω ακράδαντα, την ερχόμενη Κυριακή», ολοκλήρωσε με νόημα τα λόγια του.

Υποστήριξη: SilkTech