Λευτέρης Αυγενάκης: Πιστεύω την Μπεκατώρου, είναι κυρία με Κ κεφαλαίο - ΒΙΝΤΕΟ

Τρίτη, Ιανουάριος 19, 2021 - 11:02μμ

Τη στήριξή του στη Σοφία Μπεκατώρου η οποία κατήγγειλε ότι κακοποιήθηκε από παράγοντας της Ομοσπονδίας Ιστιοπλοΐας, εξέφρασε ο υφυπουργός Αθλητισμού, Λευτέρης Αυγενάκης.

Μιλώντας στην εκπομπή του Mega "Live News" δήλωσε ότι πιστεύει την αθλήτρια, λέγοντας για αυτή ότι είναι "κυρία με Κ κεφαλαίο". Την ίδια ώρα ο κ. Αυγενάκης σημείωσε ότι πολλές φορές ο ίδιος ένιωσε ότι ξεφεύγει της θεσμικής του ιδιότητας και μιλά περισσότερο συναισθηματικά, προσθέτοντας πως "στη θέση της Σοφίας Μπεκατώρου θα μπορούσε να είναι οποιαδήποτε Σοφία από το οικογενειακό μας περιβάλλον".

Ο υφυπουργός τόνισε ότι η υπόθεση αυτή "δεν μπορεί να μας αφήσει αδιάφορους" και εξήρε τα γρήγορα αντανακλαστικά που έδειξε όλο το πολιτικό σύστημα, κάνοντας ιδιαίτερη αναφορά στη στάση του πρωθυπουργού και της Προέδρου της Δημοκρατίας.

"Είναι υποχρέωση όλων μας να δουλέψουμε και να παροτρύνουμε τον κόσμο να μιλήσει, να σπάσει τη σιωπή. Η Πολιτεία θα είναι δίπλα τους" συμπλήρωσε, καλώντας οποιονδήποτε αθλητή ή αθλήτρια έχει υποστεί οποιουδήποτε είδους κακοποίηση να καταγγείλει το περιστατικό.

Υποστήριξη: SilkTech