«Λευκή» ισοπαλία για την Παναχαϊκή στα Χανιά - ΦΩΤΟ&ΒΙΝΤΕΟ

Τετάρτη, Φεβρουάριος 17, 2021 - 5:09μμ

Με… λευκή ισοπαλία (5η στο φετινό πρωτάθλημα) συνεχίστηκε η πορεία της Παναχαϊκής στο 62ο πρωτάθλημα της Super League 2. Οι «κοκκινόμαυροι» ήρθαν 0-0 με τα Χανιά στα Περιβόλα για την 9η αγωνιστική.

Το συγκρότημα του Νίκου Παπαπδόπουλου δεν κατάφερε για ακόμα μία φορά να εκμεταλλευτεί τα στραβοπατήματα Ιωνικού και Λεβαδειακού, αλλά έφυγε αλώβητη από μία πολύ δύσκολη έδρα και πλησίασε στους 3 βαθμούς την κορυφή.

Θυμηθείτε την εξέλιξη της αναμέτρησης

Όλο το παιχνίδι στα Περιβόλια παίχτηκε στο πρώτο μέρος με τις δύο ομάδες να έχουν ρυθμό και ευκαιρίες, ενώ οι γηπεδούχοι προσπάθησαν με σκληρό παιχνίδι να ανακόψουν τον ρυθμό της Παναχαϊκής, που παρουσιάστηκε σε ένα ακόμα παιχνίδι βελτιωμένη και είχε δοκάρι με τον Πάνο στο καλό της διάστημα

Στο δεύτερο μέρος δεν είδαμε το ίδιο θέαμα, με τους «κοκκινόμαυρους» όσο περνούσε η ώρα να διασφαλίζουν τουλάχιστον τον βαθμό της ισοπαλίας, από τη στιγμή που έβλεπε ότι δεν μπορούσε να πάρει τη νίκη, την οποία βέβαια θα μπορούσε να… κλέψει στην καλύτερη ευκαιρία του παιχνιδιού με τον Γιούση.

Πλέον η Παναχαϊκή έφτασε τους 14 πόντους έναντι των 17 του Ιωνικού και των 16 των Λεβαδειακού και Εργοτέλη, ο οποίος και υποδέχεται το Σάββατο (20/2, 14:30) τους «κοκκινόμαυρους», ενώ είναι η πιο φορμαρισμένη ομάδα στην κατηγορία.

Διαιτητής: Κατοίκος (Αθήνας)

Βοηθοί: Φίλος (Βοιωτίας), Γαρεφαλάκης (Ηρακλείου)

4ος: Ματσούκας (Αιτ/νίας)

Κάρτες: 14’ Καρλίτος, 40’ Γρομητσάρης, 66’ Πλέγας, 85’ Βασιλόγιαννης / 34’ Μουστακόπουλος

Χανιά (Βοσνιάδης): Κουτζαβασίλης, Ρέντζας, Ανδρέου, Γρομητσάρης, Ουνγιαλίδης (64’ Σωτηράκος), Καρλίτος (46’ Πλέγας), Δημητριάδης, Σουντουρά (46’ Μπραμπίγια), Βασιλόγιαννης, Κάσσος ©, Διαμαντόπουλος (67’ Βρεττός).

Παναχαϊκή (Παπαδόπουλος): Κολοβούρης, Πάνος, Λαρρέα, Πατάπης ©, Αποστολόπουλος, Μουστακόπουλος (72’ Μπρους), Ανάκογλου (91’ Μαρκοπουλιώτης), Γιούσης (92’ Μπελεζάκης), Μπάτροβιτς (92’ Παπαδόπουλος), Τσερούτι (60’ Μασούρας), Αραβίδης.

Υποστήριξη: SilkTech