Λεωνίδας Λεουτσάκος: «Λύση ή... διάλυση»

Σάββατο, Νοέμβριος 28, 2020 - 9:02πμ

Στον ραδιοφωνικό σταθμό ΣΚΑΪ 100,3 φιλξενήθηκε ο Λεωνίδας Λεουτσάκος και υποστήριξε ότι αν δεν δοθεί λύση με τη Super League 2, τότε θα διαλυθεί το επαγγελματικό ποδόσφαιρο. Ο πρόεδρος της διοργανώτριας δήλωσε αρχικά για την τοποθέτηση του Νίκου Σύψα:

«Προφανώς ο κύριος Σύψας, επειδή είναι και 30 επιδημιολόγοι στην επιτροπή και ο ένας δεν γνωρίζει τον άλλον, να μην το γνωρίζει. Σέβομαι την ιδιότητά του, αλλά μέσω των ρεπορτάζ που έχουν γίνει, μέσω ΕΠΟ, Super League 1 ξέρουν όλοι τι έχουμε κάνει».

Και υπογράμμισε:

«Μιλάμε για 3.000 οικογένειες σε όλο το φάσμα. Μετά την τελευταία συνάντηση που είχαμε με τον πρόεδρο της ΕΠΟ, της Super League και τον ΠΣΑΠ αποφασίσαμε να φτάσουμε συντονισμένα σε κάποιον υπεύθυνο, έστω επιτροπή επιδημιολόγων να εξηγήσουμε και να τους ενημερώσουμε ότι σε ευρωπαϊκό επίπεδο δεν γίνεται να μην παίζει η Super League 2 και να παίζει η Super League 1.

Είναι τα ίδια υγειονομικά πρωτόκολλα. Είναι μια μάζα ποδοσφαιριστών που δεν έχει διασπορά. Δεν μπορώ να καταλάβω πώς δεν κολλάει στη Super League 1 και κολλάει στη Super League 2. Υπάρχει πρόβλημα και με τη Super League 1 και όλο το επαγγελματικό ποδόσφαιρο.

Στην Αγγλία σκέφτονται να βάλουν και 4.000 κόσμο στην τέταρτη εθνική με περισσότερα κρούσματα, με περισσότερους θανάτους. Σαφώς συμπάσχουμε στη χώρα μας, είμαστε αλληλέγγυοι, γι' αυτό και λέμε να τηρήσουμε το υγειονομικό πρωτόκολλο. Εάν δεν δοθεί μία λύση, θα διαλύσει όλο το επαγγελματικό ποδόσφαιρο».

Υποστήριξη: SilkTech