Λεωνίδας Κασελάκης: «Πρόκληση το BCL, αλλά προηγείται η ΑΕΚ»

Σάββατο, Μάρτιος 2, 2019 - 8:31πμ

Ο Προμηθέας επιστρέφει στην αγωνιστική δράση στην Betshop Basket League, με ένα μεγάλο παιχνίδι με αντίπαλο την ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ (5μ.μ.), στο πλαίσιο της 17ης αγωνιστικής. Ο Λεωνίδας Κασελάκης μίλησε γι’ αυτόν τον αγώνα στο προσωπικό του blog στην ιστοσελίδα του ΕΣΑΚΕ στο Διαδίκτυο (www.esake.gr), ενώ δεν παρέλειψε να απευθύνει και κάλεσμα στους φίλους του μπάσκετ για το Διεθνές Τουρνουά Παίδων Patras IBG U16 Tournament 2019 που διοργανώνει ο Προμηθέας στο Αθλητικό του Κέντρο στον Καστελλόκαμπο (1-2/3).

Αναλυτικά οι τοποθετήσεις του 29χρονου ολ αράουντ φόργουορντ έχουν ως εξής:

«Έπειτα από σχεδόν έναν μήνα διακοπής του πρωταθλήματος, επιστρέφουμε και πάλι στις επίσημες αγωνιστικές υποχρεώσεις.

Θεωρώ ότι είχαμε αρκετό χρόνο στη διάθεσή μας και για να ξεκουραστούμε και για να γεμίσουμε τις μπαταρίες μας ενόψει της τελικής ευθείας της σεζόν, αλλά και για να συγκεντρωθούμε. Η συνέχεια είναι πολύ δύσκολη, καθώς μας περιμένουν πολλοί κομβικοί αγώνες και στην Ελλάδα και στην Ευρώπη.

Η πρόκληση του Basketball Champions League είναι τεράστια, όμως πριν από τις μάχες με την Τενερίφη προηγείται ο αγώνας με την ΑΕΚ, στον οποίο έχουμε ρίξει όλη μας την συγκέντρωση.

Η ΑΕΚ είναι σε ανοδική πορεία και αγωνιστικά, αλλά και ψυχολογικά μετά και την κατάκτηση του Διηπειρωτικού Κυπέλλου. Εμείς οφείλουμε να είμαστε συγκεντρωμένοι στο παιχνίδι μας και στα 40΄ της αναμέτρησης και να βγάλουμε ένταση προκειμένου να παρουσιάσουμε την εικόνα που θέλουμε.

Τέλος, θέλω να σταθώ και στην αξιοθαύμαστη προσπάθεια του Προμηθέα με τη διοργάνωση του Διεθνούς Τουρνουά Παίδων Patras IBG U16 Tournament 2019. H διοργάνωση αποτελεί διαφήμιση όχι μόνον για τον Οργανισμό του Προμηθέα, αλλά για ολόκληρο το ελληνικό μπάσκετ.

Τα παιδιά του Προμηθέα, που προπονούνται κάτω από τις καλύτερες δυνατές συνθήκες, θα αποκτήσουν χρήσιμες αγωνιστικές παραστάσεις για το παρόν και το μέλλον. Στόχος του Προμηθέα είναι κάθε χρόνο να γίνονται βήματα προς τα εμπρός. Είναι σίγουρο ότι όλη αυτή η προσπάθεια θα έχει και μέλλον».

Υποστήριξη: SilkTech