Λεωνίδας Κασελάκης: "Να χτυπήσουμε τον Χολαργό στις αδυναμίες του"

Παρασκευή, Νοέμβριος 16, 2018 - 8:12μμ

Ο Λεωνίδας Κασελάκης έκανε δηλώσεις για το αυριανό παιχνίδι του Προμηθέα (15:45) με αντίπαλο τον Χολαργό στο κλ."Αντ. Τρίτσης", στο πλαίσιο της 6ης αγωνιστικής της  Basket League. Αναλυτικά οι τοποθετήσεις του 28χρονου φόργουορντ του Προμηθέα έχουν ως εξής:

«Συνεχίζουμε το σερί αγώνων μακριά από το κάστρο της Πάτρας. Μετά από 3 δύσκολα εκτός έδρας παιχνίδια σε Ελλάδα και Ευρώπη και έπειτα από ένα 8ήμερο δύσκολων μετακινήσεων και ταξιδιών, σειρά παίρνει, πλέον, ο αγώνας με τον Χολαργό. Ξεχνάμε όλα όσα έχουμε κάνει το τελευταίο διάστημα και επικεντρωνόμαστε πάνω στον προσεχή αντίπαλο. Πρόκειται για μια αξιόμαχη ομάδα, καλή, σοβαρή, με επικίνδυνους ξένους, αλλά και Έλληνες παίκτες που προσθέτουν ποιότητα και ενθουσιασμό.

Εμείς οφείλουμε να είμαστε συγκεντρωμένοι από το πρώτο κιόλας λεπτό του αγώνα, καθώς ο αντίπαλός μας έχει δείξει ότι παλεύει σε όλα τα παιχνίδια. Πρέπει να παίξουμε στο 100% και στα 40΄ της αναμέτρησης και να χτυπήσουμε τον Χολαργό στις αδυναμίες του και στα τρωτά του σημεία.

Ο Τζέικ Όντουμ είναι το νέο πρόσωπο στην ομάδα μας και θεωρώ ότι είναι σε θέση να μας βοηθήσει, καθώς είναι πολύ καλός και ομαδικός παίκτης, ενώ γνωρίζει καλά και την ελληνική πραγματικότητα από την θητεία του στον ΠΑΟΚ, εκεί όπου ήταν συμπαίκτης και με τον Χρήστο Σαλούστρο. Θα τον βοηθήσουμε και εμείς από την πλευρά μας να μπει γρήγορα στο παιχνίδι μας και να προσαρμοστεί στην φιλοσοφία της ομάδας μας.

Πάμε στον Χολαργό για το καλύτερο αποτέλεσμα».

Υποστήριξη: SilkTech