Λεωνίδας Κασελάκης: «Να αφήσουμε πίσω μας την Μπεσίκτας»

Σάββατο, Ιανουάριος 19, 2019 - 7:31πμ

Δηλώσεις για το σημερινό (3.45μ.μ.) παιχνίδι με τον Κολοσσό Ρόδου στο «Τόφαλος», στο πλαίσιο της 14ης αγωνιστικής – πρεμιέρα β΄ γύρου – της Betshop Basket League έκανε ο Λεωνίδας Κασελάκης στο προσωπικό του blog στην επίσημη ιστοσελίδα του ΕΣΑΚΕ στο Διαδίκτυο (www.esake.gr).

Αναλυτικά οι τοποθετήσεις του 28χρονου ολ αράουντ φόργουορντ έχουν ως εξής:

«Το μυαλό μας είναι στραμμένο στο παιχνίδι του Σαββάτου με αντίπαλο τον Κολοσσό στην Πάτρα. Απέναντί μας θα βρούμε μια ομάδα πολύ επικίνδυνη. Ιδιαίτερα, δε, μετά την έλευση του κόουτς Φλεβαράκη, ο Κολοσσός παρουσιάζει πολύ καλύτερο πρόσωπο και παλεύει όλα τα παιχνίδια και στα 40΄.

Ξέρουμε ότι το παιχνίδι χρειάζεται έξτρα προσοχή, καθώς ο αντίπαλός μας αναζητεί νίκες και εκτός προγράμματος, όμως εμείς θέλουμε να επανέλθουμε στα θετικά αποτελέσματα μετά την ήττα από την Μπεσίκτας στην Κωνσταντινούπολη για το Τσάμπιονς Λιγκ. Σκοπός μας είναι να αφήσουμε πίσω μας ό,τι συνέβη σε αυτό το παιχνίδι και να επανέλθουμε στις επιτυχίες και στις καλές εμφανίσεις.

Άλλωστε, ακολουθούν πολύ σημαντικά παιχνίδια για την μετέπειτα πορεία μας σε Ελλάδα και Ευρώπη, οπότε στο μυαλό μας δεν είναι τίποτα άλλο πέρα από τη νίκη επί του Κολοσσού. Θα πρέπει να δείξουμε συγκέντρωση και επιθετικότητα, προκειμένου να μπορέσουμε να επιβάλλουμε πλήρως τον ρυθμό μας.

Θεωρώ, άλλωστε, ότι ειδικά όταν αγωνιζόμαστε εντός έδρας μπορούμε να παίξουμε ακόμη πιο γρήγορα, ακόμη πιο δυνατά και σε ακόμη πιο υψηλό ρυθμό. Καλούμε τον κόσμο να είναι για μια ακόμη φορά στο πλευρό μας.

Θέλουμε στο γήπεδο ένα όμορφο χρώμα, με οικογένειες και ανθρώπους του μπάσκετ, προκειμένου να μας στηρίξουν στην προσπάθειά μας απέναντι στον Κολοσσό και στο τέλος του αγώνα να πανηγυρίσουμε όλοι μαζί μια ακόμη νίκη».

Υποστήριξη: SilkTech