"Λαβωμένη" η Ακαδημία των Σπορ! "Έσπασαν" την έδρα της τα Βριλήσσια

Δευτέρα, Μάρτιος 14, 2022 - 2:00μμ
Παπαγιαννόπουλος: Συγχαρητήρια στους παίκτες μου

Η ομάδα των Βριλησσίων πέρασε από το Κουκούλι της Πάτρας νικώντας την μέχρι σήμερα αήττητη (εντός έδρας ) ομάδα της Ακαδημίας με 36-24 παραμένοντας στην κορυφή της βαθμολογίας των αγώνων play off ανόδου στην Α1 εθνική κατηγορία ανδρών.

Η φιλοξενούμενη ομάδα έδειξε ότι ήθελε τον αγώνα περισσότερο για να πατάει με το ένα πόδι στην Α1 εθνική και ο κανόνας λέει, ότι όποιος θέλει ένα τέτοιο παιχνίδι και αγωνίζεται με έναν αδιάφορο αντίπαλο συνήθως το κερδίζει.

Η λαβωμένη Ακαδημία (έπαιξε χωρίς τρεις βασικούς της παίκτες-είχαν την ίωση της γρίπης) προσπάθησε για το καλύτερο, αλλά δεν είχε διάρκεια στο παιχνίδι της.

Στο δεύτερο ημίχρονο η Πατρινή ομάδα χρησιμοποίησε αρκετά νεαρά παιδιά για απόκτηση εμπειριών.

Το άσχημο για την εικόνα του αθλήματος και σε έναν τέτοιο αγώνα που κρίνεται ο πρωταθλητής της Α2 εθνικής κατηγορίας ανδρών, οι κριτές που είχαν οριστεί από την Άρτα δεν ήξεραν να λειτουργήσουν τον ηλεκτρονικό πίνακα του γηπέδου, με αποτέλεσμα να χρησιμοποιηθεί χρονόμετρο χειρός και ειδική κόρνα που η γηπεδούχος ομάδα είχε προσκομίσει στη γραμματεία. Αυτό είχε σαν αποτέλεσμα να υπάρχουν άπειρες διακοπές το αγώνα για να δοθούν διευκρινίσεις, γιατί άλλες φορές ενημέρωνε λάθος το σκορ του αγώνα, έβαζε την κάρτα των 2λεπτων αποβολών στην περιοχή της άλλης ομάδας που δεν είχε 2λεπτο και γενικώς υπήρχε μια αναστάτωση στην περιοχή της γραμματείας.

ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΤΩΝ ΠΑΤΡΑΣ: (Γιάννης Παπαγιαννόπουλος-Βάσω Βουκελάτου): Διαμαντόπουλος, Πάντος 2, Τρίγγος, Παναγιωταρόπουλος 2, Αλ. Παπαγιαννόπουλος 6, Γουβής, Χαρ. Παπαγιαννόπουλος 3, Γεωργίου 4, Ανδριόπουλος, Ρουσσόπουλος 3, Μπεκιάρης, Ευθυμίου, Χατζηχαραλάμπους 1, Γεωρ. Παπαδιονυσόπουλος, Αγγελακόπουλος, Κολλύρης 3.

Οι ιθύνοντες του συλλόγου τονίζουν:
"Συγχαρητήρια στην ομάδα των Βριλησσίων, ήταν η καλύτερη ομάδα που μέχρι σήμερα έχει περάσει από την Πάτρα. Αν και δεν είναι δικιά μας ευθύνη, οφείλουμε ως σύλλογος να ζητήσουμε συγνώμη, από τους χορηγούς, υποστηρικτές, φιλάθλους και αθλητές, για την άσχημη εικόνα της μη χρησιμοποίησης του ηλεκτρονικού πίνακα του γυμναστήριου"

ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΤΩΝ ΣΠΟΡ – ΒΡΙΛΗΣΣΙΑ = 24-36 (11-17).

Τα 5λεπτα 0-2,3-5,4-8,7-11,10-13,11-17 (ημ), 14-20,16-23,18-25,20-30,22-31,24-36.

Τα πέναλτι: 7/5 – 4/2.

Οι 2λεπτες αποβολές: 8 – 3.

Διαιτήτευσαν οι: Σκλαβενίτης – Βήτας.

Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή.

Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή.

Υποστήριξη: SilkTech