Λάμψη των αστεριών του Άτλαντα Πατρών στο Πανελλήνιο

Κυριακή, Μάιος 19, 2019 - 6:39μμ

Έλαμψαν τα αστέρια του Άτλαντα στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα ενόργανης γυμναστικής κορασίδων που έγινε το Σάββατο 18/5/2019 στο Λαύριο. Εντυπωσιακή η Αθανασία Μεσίρη με χρυσό στο άλμα όπου και πέτυχε την μεγαλύτερη βαθμολογία των αγώνων 13.900 β.

Ασημένιο μετάλλιο κατέκτησε στη δοκό με 13.050 β. ενώ κατέλαβε την 4η θέση στο σύνθετο με 49.150 β. Επίσης η πρωτοεμφανιζόμενη στην κατηγορία, Φωτεινή Λιάπη  κατέκτησε το χάλκινο μετάλλιο στο έδαφος με 12.900 β.  εκτελώντας ένα υπέροχο πρόγραμμα τόσο στη χορογραφία όσο και στην δυσκολία των ασκήσεων.

Στην οκτάδα των ποιο ολοκληρωμένων αθλητριών, δηλαδή το σύνθετο ατομικό, βρέθηκε επίσης η εντεκάχρονη αθλήτρια της Πάτρας όπου κατέλαβε την 7η θέση με 47.450 β.

Ο προπονητής Ηλίας Τσοπάνογλου δήλωσε: «αισθάνομαι πολύ τυχερός που έχω στα χέρια μου δύο αθλήτριες με ταλέντο και πολύ όρεξη για δουλειά. Κατάφεραν να διακριθούν στην ποιο δύσκολη κατηγορία όπου ο συναγωνισμός είναι πολύ μεγάλος, εκατό και πλέον αθλήτριες έλαβαν μέρος και είναι ο προθάλαμος της εθνικής ομάδας».

Με τις παραπάνω διακρίσεις ο εν λόγω προπονητής κλείνει 20 χρόνια ανελλιπούς παρουσίας, ως προπονητής, στα μετάλλια των πανελλήνιων πρωταθλημάτων της γυμναστικής. Στη φωτογραφία από αριστερά η χορογράφος Μαρία Παπαδοπούλου,οι αθλήτριες Φωτεινή Λιάπη, Αθανασία Μεσίρη και ο προπονητής Ηλίας Τσοπάνογλου.

Υποστήριξη: SilkTech