Λάμπρος Αναστασόπουλος: "Θα παλέψουμε μέσα στην έδρα μας"

Παρασκευή, Ιανουάριος 4, 2019 - 11:30πμ

Ξεκινά πάλι το Σάββατο το πρωτάθλημα της Α2 Εθνικής ανδρών του πόλο με τη ΝΕΠ να αγωνίζεται στο κολυμβητήριο «Α. Πεπανός» με αντίπαλο τον Νηρέα Γέρακα, στο πλαίσιο της 3ης αγωνιστικής του Β΄ Ομίλου.

Ο προπονητής των «δελφινιών», Λάμπρος Αναστασόπουλος δήλωσε τα εξής για την αναμέτρηση: «Ο Νηρέας Γέρακα είναι μια πολύ καλή ομάδα και παραδοσιακά τα τελευταία χρόνια πλασάρεται στην κορυφή της βαθμολογίας, βρισκόμενος κοντά στην άνοδο στην Α1.

Από τη μεριά μας, έχουμε προσπαθήσει να προετοιμαστούμε όσο το δυνατόν καλύτερα σε αυτό το διάστημα των εορτών, παρά τις απουσίες που είχαμε, κυρίως εκείνες των φοιτητών.

Θα παλέψουμε μέσα στην έδρα μας για το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα και πιστεύω ότι ο κόσμος που θα βρεθεί στο κολυμβητήριο θα απολαύσει έναν πολύ όμορφο αγώνα».

Οι διαθέσιμοι αθλητές της ΝΕΠ είναι οι εξής: Αγγελος Λιβαθηνός, Βαλεντίνος Νάσιος, Κωνσταντίνος Αντίοχος, Γιώργος Καρράς, Αλέξης Στροφύλλας, Ζαφείρης Νταλάπας, Ιάσονας Φυκούρας, Γιώργος Κανελλόπουλος, Δημήτρης Γιαννακέας, Αγγελος Γατομάτης, Νίκος Τουλγαρίδης, Γιώργος Μεντζίνης, Βασίλης Μανουδάκης, Γιώργος Σανιδάς, Κώστας Θεοδουλίδης, Παναγιώτης Καρύδης, Θανάσης Καρβουντζής, Γιάννης Δουρίδας.

Το παιχνίδι ΝΕΠ-Νηρέας Γέρακα θα ξεκινήσει στη 1μ.μ., με διαιτητές τους Δαμιανάκη και Δασκαλοπούλου.

Υποστήριξη: SilkTech