Λαμπρή εκδήλωση πίτας από τον Παναιγιάλειο - ΦΩΤΟ

Τετάρτη, Φεβρουάριος 26, 2020 - 2:52μμ

Σε μια κατάμεστη αίθουσα, στον χώρο του κέντρου "Έσπερος" στο Πανόραμα Αιγίου, πραγματοποιήθηκε με απόλυτη επιτυχία η ετήσια εκδήλωση (κοπή πίτας) του Παναιγιάλειου.

Η βραδιά ξεκίνησε με την προβολή μιας αναδρομής στην ιστορία της ομάδας και την ευλογία της πίτας μας από τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Καλαβρύτων και Αιγιαλείας κ. Ιερώνυμο, ο Οποίος μετά τις ευχές του, πρόσφερε στον Σύλλογο μια Εικόνα της Παναγίας Γλυκοφιλούσας.

Την παρουσίαση της εκδήλωσης είχε αναλάβει ο Μάριος Βαλαβάνης ενώ τον λόγο πήραν, ο πρόεδρος της ομάδας κ. Τάσος Βασίλειου, ο γενικός αρχηγός κ. Λεωνίδας Σκαρτσίλας, ο Βασίλης Μπούνας εκ μέρους των ποδοσφαιριστών και ο προπονητής κ. Μάκης Λελούδας.

Παράλληλα ο κ. Κώστας Δεληγιάννης και ο κ. Αντώνης Ρέλλας με την σειρά τους ανέβηκαν στο βήμα και εξήραν την προσπάθεια όλης της ομάδας. Τυχερός της βραδιάς ήταν ο κ. Γιάννης Καρανικόλας ο οποίος κέρδισε το φλουρί της πιτας που αντιστοιχούσε σε ένα ρολόι GUCCI αξίας 900€ προσφορά του χρυσοχοείου "Μουζακίτης" ενώ για το ποδοσφαιρικό τμήμα τυχερός ήταν ο Κώστας Αποστολής του οποίου το φλουρί αντιστοιχούσε σε 200€ προσφορά των κ.κ. Ρέλλα και Μπακαλάρου.

Ακολούθησαν βραβεύσεις σε τέσσερα πρόσωπα που βοηθούν διαχρονικά τον Σύλλογο αλλά και τρεις ανθρώπους που έχουν αφήσει το στίγμα τους στην ομάδα υπηρετώντας την. Πρόκειται για τους κ. Δημήτρη Αγγελόπουλο, αρχιτέκτονα μηχανικό με δραστηριότητα στην Ζυρίχη της Ελβετίας, κ. Κώστα Αναστασόπουλο και την εταιρία "ΚΡΙΝΟΣ", κ. Κώστα Μπακαλάρο και την ομώνυμη εταιρία του στο εμπόριο ποτών και αναψυκτικών καθώς και τον γενικό διευθυντή της "Παναιγιάλειας Ένωσης Συνεταιρισμών" κ. Μιλτο Σταυρόπουλο.

Παράλληλα βραβεύθηκαν για την προσφορά τους στον Σύλλογο οι παλιοί προπονητές και ποδοσφαιριστές, Μάκης Λιάτος, Θανάσης Καρανικόλας και Δημήτρης Σπανός. Τις βραβεύσεις έκαναν ο βουλευτής και συντοπίτης μας κ. Άγγελος Τσιγκρης, ο πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος του ΟΣΕ συντοπίτης μας κ. Κώστας Σπηλιόπουλος, η Αντιδήμαρχος Έργων κα.Βάσω Ψυχράμη, ο Αντιδήμαρχος Τουριστικής Ανάπτυξης και Προβολής του Δήμου κ. Στρατός Βαρδάκης, ο πρόεδρος του Νομικού Προσώπου του Δήμου κ. Τάκης Ανδριόπουλος και ο αντιπρόεδρος του, κ. Γιώργος Φραγκονικολόπουλος καθώς και το μέλος της διοίκησης και πρώην Γενικός Αρχηγός της ομάδας κ. Πάνος Σιαφλάς.

Τον λόγο επίσης πήραν ο Αντιδήμαρχος Δημοτικής περιουσίας και Κληροδοτημάτων κ. Παναγιώτης Μαρινόπουλος και φυσικά ο Δήμαρχος Αιγιαλείας κ. Δημήτρης Καλογερόπουλος. Η εκδήλωση έκλεισε με την κλήρωση της μεγάλης λαχειοφόρου αγοράς την οποία είχε αναλάβει ο Εμπορικός Διευθυντής της ομάδας κ. Δημήτρης Οικονομόπουλος.

Ο Παναιγιάλειος Γ.Σ. ανακοινώνει τους τυχερούς αριθμούς της κλήρωσης της μεγάλης λαχειοφόρου αγοράς:

1.         Μηχανή DAYTONA DY 125 RS EFI αξίας 1500€ προσφορά του καταστήματος ‘ΜΟΤΟ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ’ 3964

2.         Ηλιακός θερμοσίφωνας 160ΛΤ αξίας 700€ προσφορά του καταστήματος ‘ΑΚΤΙΝΟΘΕΡΜΙΚΗ ΑΦΟΙ ΚΩΣΤΟΠΟΥΛΟΙ’8889

3.         Πλυντήριο ρούχων CANDY SMART 10kg αξίας 550€ προσφορά του καταστήματος ‘ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ’ 5056

4.         Γυναικείο γούνινο δερμάτινο jacket (MINK VISON) αξίας 450€ προσφορά του καταστήματος ‘CASTOR – ΒΑΣ. ΔΗΜΑΚΟΠΟΥΛΟΣ’ (με εγγύηση γνησιότητας και δικαίωμα αλλαγής) 3211

5.         Γυναικείο δερμάτινο jacket (Pony) αξίας 400€ προσφορά του καταστήματος ‘CASTOR – ΒΑΣ. ΔΗΜΑΚΟΠΟΥΛΟΣ’ (με εγγύηση γνησιότητας και δικαίωμα αλλαγής) 9329

6.         Φούστα suede – τζιν (αντιλόπη) αξίας 300€ προσφορά του καταστήματος ‘CASTOR – ΒΑΣ. ΔΗΜΑΚΟΠΟΥΛΟΣ’ (με εγγύηση γνησιότητας και δικαίωμα αλλαγής) 12542

7.         Γυναικεία γυαλιά ηλίου αξίας 100€ προσφορά του καταστήματος ‘ΟΠΤΙΚΑ ΜΑΜΑΣΗΣ’7407

8.         Χειροποίητο τσαντάκι (φάκελος) και δωροεπιταγή για παραγγελία κουρτίνας αξίας 100€ προσφορά του καταστήματος ‘ΥΦΑΣΜΑ – Σία Κατσιμπίρη’11353

9.         Ανδρικό σακάκι προσφορά του καταστήματος ‘SEGRETO’ 5899

10.       Ηλεκτρική σκούπα IZZY προσφορά του καταστήματος ‘ELECTRONET – ΣΠΥΡΟΠΟΥΛΟΣ’10301

11.       Έκπτωση 15% στην έκδοση διπλώματος οδήγησης προσφορά της σχολής οδηγών ‘ΜΠΑΜΠΗΣ ΜΑΚΡΥΝΙΤΣΑΣ’10175

12.       Προσφορά μια φιάλη ουΐσκυ στο cafe-bar ‘ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΟ’12579

13.       ‘Ένα διήμερο ταξίδι για ένα άτομο προσφορά του τουριστικού γραφείου ‘SGOURADITIS TOURS’8312

14.       Ηλεκτρική σκούπα Hobby προσφορά του καταστήματος ‘ WELCOME STORES – ΣΠΑΝΟΣ’5081

15.       Έκπτωση 15% στην έκδοση διπλώματος οδήγησης προσφορά της σχολής οδηγών ‘ΜΠΑΜΠΗΣ ΜΑΚΡΥΝΙΤΣΑΣ’3918

16.       Προσφορά μια φιάλη ουΐσκυ στο cafe-snack bar ‘ΠΥΡΓΟΣ ΥΨΗΛΩΝ ΑΛΩΝΙΩΝ’2966

17.       Ασύρματο τηλέφωνο Panasonic προσφορά του καταστήματος ‘ΓΕΡΜΑΝΟΣ ΑΙΓΙΟΥ’3227

18.       Αξεσουάρ αυτοκινήτου προσφορά του καταστήματος ‘ΑΦΟΙ ΦΡΑΓΚΟΥ’11421

19.       Έλεγχος ΚΤΕΟ προσφορά του καταστήματος ‘AUTOVISION ΑΙΓΙΟΥ’4500

20.       Γεύμα για 4 άτομα προσφορά του cafe-bar ‘ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΟ’462

21.       Ένα αθλητικό μπουφάν προσφορά του καταστήματος ‘PLAYSPORTS’ Άρης Ρούσος 4079

22.       Ένα smartwatch προσφορά του καταστήματος ‘JUMBO ΠΑΠΑΝΑΣΤΑΣΙΟΥ’463

23.       Ένα γυναικείο σετ ρούχων προσφορά του καταστήματος ‘ENVY’840

24.       Μία δωροεπιταγή για δύο άτομα προσφορά του τουριστικού γραφείου ‘MATTHEOS TOURS’3902

25.       Δύο κάρτες διαρκείας V.I.P. προσφορά του Παναιγιαλείου Γ.Σ. 944

Υποστήριξη: SilkTech