Λαχειοφόρος αγορά του ΝΟΠ για την οικονομική ενίσχυσή του

Παρασκευή, Οκτώβριος 11, 2019 - 10:50μμ

Λαχειοφόρο αγορά διενεργεί ο Ναυτικός Ομιλος Πατρών για την οικονομική του ενίσχυση. Σε σχετική ανακοίνωση διαβάζουμε:

"Ο Ναυτικός Όμιλος Πατρών βασίζεται αποκλειστικά και μόνο στις συνδρομές των μελών, γονέων και φίλων του, για να εκπροσωπεί σε υψηλό επίπεδο τον υγρό στίβο και να συνεχίζει επάξια την σπουδαία αθλητική παράδοση της Πάτρας αφοσιωμένος στο τρίπτυχο «Αθλητισμός-Πολιτισμός-Παιδεία».

Τα έσοδα από την λαχειοφόρο θα διατεθούν για την σταδιακή συντήρηση και αναβάθμιση των εγκαταστάσεων του ναυταθλητικού κέντρου «Επαμεινώνδας Πετραλιάς», που σήμερα μετά από σχεδόν 20 χρόνια συνεχούς λειτουργίας χρήζουν σημαντικών παρεμβάσεων για εξοικονόμηση ενέργειας και λειτουργικών πόρων.

Το πρώτο βραβείο της λαχειοφόρου αγοράς είναι ένα αμάξι SMART σε άριστη κατάσταση, προσφορά της αντιπροσωπίας Πέτρου. Αλλά δώρα αφορούν εισιτήρια ταξιδιών στο εξωτερικό, ηλεκτρονικές συσκευές και πολλά άλλα που θα ανακοινωθούν σύντομα.

Ο ΝΟΠ στα ενενήντα χρόνια της ιστορίας του έχει πάντα βασιστεί στην αγάπη και υποστήριξη των Πατρινών φιλάθλων και επιχειρηματιών, καθώς ο μοναδικός λόγος ύπαρξης του είναι η ανάπτυξη του αθλητισμού και καλλιέργεια της αγάπης για την θάλασσας, προς όφελος της νεολαίας και των πολιτών της πόλης.

Η ελάχιστη συμβολή των ευαισθητοποιημένων συμπολιτών για τον αθλητισμό και την ανιδιοτελή συλλογική δράση και προσφορά, θα είναι η σημαντικότερη στήριξη για τον Ναυτικό Όμιλο Πατρών.
Προμηθευτείτε τους λαχνούς που επιθυμείτε από τα μέλη του Ομίλου και γίνετε μέτοχοι της κοινής προσπάθειας για συνέχιση της πρωτοποριακής πορείας του ΝΟΠ στο αθλητικό και κοινωνικό πεδίο της Πάτρας και της Ελλάδας.

Το ΔΣ, τα μέλη και οι φίλοι του ΝΟΠ σας ευχαριστούν για την μέχρι ήμερα συμπαράστασή σας.
"Γιατί η Πάτρα είναι ΝΟΠ και ο ΝΟΠ είναι η Πάτρα".

Υποστήριξη: SilkTech