Λ. Αυγενάκης: «Προτεραιότητά μας η άρτια διοργάνωση των Μεσογειακών Παράκτιων Αγώνων»

Πέμπτη, Ιούλιος 25, 2019 - 5:33μμ

Στο ΣΚΑΙ Πάτρας μίλησε σήμερα το πρωί ο νέος Υφυπουργός Αθλητισμού, Λευτέρης Αυγενάκης. Βασικό θέμα της τοποθέτησής του ήταν οι Μεσογειακοί Παράκτιοι Αγώνες της Πάτρας, για τους οποίους δήλωσε χαρακτηριστικά: «Στόχος μας η άρτια διοργάνωση των αγώνων που θα έχει πολλαπλά οφέλη για την Πάτρα αλλά και τη Χώρα.

Τα βασικά σημεία τοποθέτησης του Υφυπουργού:

- Βρισκόμαστε στην τελική ευθεία για ένα κορυφαίο αθλητικό ραντεβού της Πάτρας, μια πολύ σημαντική αθλητική διοργάνωση, το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Στίβου Ανδρών – Γυναικών και είμαι βέβαιος ότι θα απολαύσουμε επιτυχίες και θέαμα.

- Αυτό που σήμερα είναι προτεραιότητά μας είναι να γίνουν με επιτυχία οι Παράκτιοι Μεσογειακοί Αγώνες. Είναι ένα μεγάλο αθλητικό γεγονός με συμμετοχή 26 χωρών και 1.350 αθλητών με 11 παραθαλάσσια και θαλάσσια αθλήματα. Εκτιμάται ότι περίπου 3.000 επισκέπτες θα ταξιδεύσουν στην πόλη.

- Διαπιστώσαμε σημαντικές καθυστερήσεις και εκκρεμότητες, ωστόσο είμαι αισιόδοξος και χαρούμενος που με την Οργανωτική Επιτροπή θα προχωρήσουμε άμεσα. Πιστεύω ότι θα τα καταφέρουμε και θα διοργανώσουμε με απόλυτη επιτυχία τους Παράκτιους Μεσογειακούς Αγώνες.

- Τα οφέλη θα είναι πολλά για την Πάτρα. Όχι μόνο σε επίπεδο τουριστικό και προβολής, άρα και οικονομικό, αλλά και σε επίπεδο γέννησης νέων αθλητών, που θα ασχοληθούν με τα αθλήματα όπως και σε επίπεδο διοργάνωσης αγώνων.

Υποστήριξη: SilkTech