Λ. Αναστασόπουλος: «Πειθαρχημένοι και συγκεντρωμένοι για την νίκη στην έδρα μας»

Σάββατο, Ιανουάριος 26, 2019 - 9:32πμ

Τον ΠΑΣ Φοίβο υποδέχεται την Κυριακή («Α. Πεπανός», 2.30μ.μ.) η ΝΕΠ στο πλαίσιο της 5ης αγωνιστικής στον Β΄ Ομιλο του φετινού πρωταθλήματος της Α2 Εθνικής Ανδρών του πόλο.

Το ευχάριστο για τα «δελφίνια» είναι ότι επανήλθαν μετά από αποκατάσταση των τραυματισμών τους, οι Δουρίδας και Μεντζίνης. Αντίθετα, ερωτηματικό είναι ο Στροφύλλας εξαιτίας τραυματισμού στον ώμο.

Ο προπονητής της ΝΕΠ, Λάμπρος Αναστασόπουλος δήλωσε τα εξής για το παιχνίδι: «Ο Φοίβος ανέβηκε για πρώτη φορά στην ιστορία του φέτος στην Α2 Εθνική. Κάνει μια πολύ αξιέπαινη προσπάθεια και παλεύει για το καλύτερο σε κάθε παιχνίδι. Πρέπει από τη μεριά μας να παρουσιαστούμε όσο το δυνατόν πιο σοβαροί, πειθαρχημένοι και συγκεντρωμένοι για να πάρουμε την νίκη μέσα στην έδρα μας».

Η 15άδα του αγώνα θα ανακοινωθεί μετά την τελευταία προπόνηση του Σαββάτου (παραμονή του αγώνα).

Διαθέσιμοι είναι οι εξής παίκτες: Αγγελος Λιβαθηνός, Βαλεντίνος Νάσιος, Κωνσταντίνος Αντίοχος, Γιώργος Καρράς, Ιάσονας Φυκούρας, Γιώργος Κανελλόπουλος, Κώστας Θεοδουλίδης, Αγγελος Γατομάτης, Νίκος Τουλγαρίδης, Ζαφείρης Νταλάπας, Παναγιώτης Καρύδης, Θανάσης Καρβουντζής, Γιαννης Δουρίδας, Δημήτρης Γιαννακέας, Βασίλης Μανουδάκης, Αντώνης Τραυλός, Γιώργος Μεντζίνης, Αλέξης Στροφύλλας, Γιώργος Σανιδάς και Θανάσης Καπνιάς.

Το παιχνίδι θα διευθύνουν οι Κωνσταντινίδης και Μπιράκης.

Υποστήριξη: SilkTech