Λ. Αναστασόπουλος: «Μας αποσυντόνισε η διακοπή»

Τρίτη, Ιανουάριος 8, 2019 - 8:01πμ

Ο προπονητής της ανδρικής ομάδας πόλο ΝΕΠ, Λάμπρος Αναστασόπουλος δήλωσε τα εξής αμέσως μετά το παιχνίδι με τον Νηρέα Γέρακα:

«Αν και ο Νηρέας πήρε από νωρίς πλεονέκτημα στο σκορ του αγώνα, ιδιαίτερα στο α΄ 8λεπτο, εμείς βελτιώσαμε την άμυνά μας και καταφέραμε να ισορροπήσουμε το παιχνίδι βρισκόμενοι στο τέλος του γ΄ 8λεπτου, ισόπαλοι με 4-4.

Στο ξεκίνημα της τελευταίας περιόδου ήμασταν άστοχοι επιθετικά, ιδιαίτερα στον παίκτη παραπάνω, έχοντας κακές επιλογές και νευρικά σουτ κι αυτό έδωσε το δικαίωμα στην ομάδα του Νηρέα να αποκτήσει πλεονέκτημα ψυχολογίας που μεταφράστηκε σε γκολ, φέρνοντας μας και πάλι πίσω στο σκορ, με αποτέλεσμα να έρθει και η ήττα.

Όντες μια νέα ομάδα, η διακοπή μας αποσυντόνισε λίγο, συν την απουσία λόγω τραυματισμού του Γιάννη Δουρίδα και γι΄ αυτό δυσκολευτήκαμε στην τελική προσπάθεια. Θα μελετήσουμε τα λάθη μας μέσω του βίντεο του αγώνα και θα πρέπει να προετοιμαστούμε όσο το δυνατόν καλύτερα για τον ερχόμενο αγώνα σε ένα πολύ δυνατό αντίπαλο, τον Άρη στην Θεσσαλονίκη, την ερχόμενη εβδομάδα».

Υποστήριξη: SilkTech