Κυριαρχία της Δύναμης Πατρών με 9 μετάλλια

Δευτέρα, Ιούνιος 27, 2022 - 2:46μμ

Με εξαιρετικές εμφανίσεις ολοκλήρωσαν τη συμμετοχή τους οι μικροί αθλητές της Δύναμης Πατρών στο 1ο Αγωνιστικό Φεστιβάλ Ήλις & Πάρης "Ευ Αγωνίζεσθαι", το οποίο διεξήχθη στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας το τριήμερο 24 έως 26 Ιουνίου.

Οι αθλητές της Δύναμης, αγωνιζόμενοι ανάμεσα σε αθλητές από όλη την Ελλάδα, διακρίθηκαν για τις επιδόσεις και το υψηλό αγωνιστικό τους επίπεδο αποσπώντας συνολικά 9 μετάλλια, εκ των οποίων 5 χρυσά και 4 ασημένια, σε 11 συμμετοχές του συλλόγου, κάνοντας έτσι τον πατρινό σύλλογο το πιο επιτυχημένο σωματείο της πόλης μας στο μεγαλύτερο Αγωνιστικό Φεστιβάλ για παιδιά ηλικίας 6-11 ετών,

Πιο συγκεκριμένα, Χρυσά μετάλλια κατέκτησαν οι αθλητές/τριες:
Κωστοπούλου Αντελίνα -21kg
Μαραγκός Ευθύμιος -27kg
Σαρδελής Μιχάλης -37kg
Παναγοπούλου Παναγιώτα +49kg
Φωή Ελένη +57kg
Ασημένια μετάλλια κατέκτησαν οι αθλητές/τριες:
Ζώντου Μελίνα -33Kg
Καρράς Διονύσιος -33kg
Τσασερλή Αναστασία -33kg
Κωστόπουλος Δημήτρης -37Kg

Εξαιρετικές εμφανίσεις από τις πρωτοεμφανιζόμενες αθλήτριες της Δύναμης Σαρδελή Δέσποινα -27kg και Σπατιώτη Γεωργία -30kg .

Αξίζει μάλιστα να σημειωθεί ότι ο τελικός της κατηγορίας -37kg είχε το χρώμα της Δύναμης Πατρών με τους Σαρδελή Μιχάλη και Κωστόπουλο Δημήτρη να κυριαρχούν στην κατηγορία και να συναντιούνται στον τελικό.

Για ακόμη μια φορά, τα αποτελέσματα και η συνολική παρουσία των αθλητών της, ανέδειξαν τη Δύναμη πρωταγωνιστή σύλλογο. Η δουλειά που επιτελείται στο σύλλογο αντικατοπτρίζεται στην ποιότητα των μικρών του αθλητών, αφήνοντας τους καλύτερους οιωνούς για τη νέα γενιά αθλητών του συλλόγου.

Υποστήριξη: SilkTech