Κύργιος: «Ο Τσιτσιπάς θα έκανε τα πάντα για το τένις, σε αντίθεση με μένα» (BINTEO)

Κυριακή, Δεκέμβριος 5, 2021 - 12:05μμ
Νικ Κύργιος - Στέφανος Τσιτσιπάς

Αναμφίβολα η περίπτωση του Νικ Κύργιου είναι από αυτές που το τεράστιο ταλέντο που έχει, πήγε χαμένο εξαιτίας των επιλογών του.


Θα μπορούσε να έχει μία τεράστια καριέρα όμως ο ιδιόρυθμος χαρακτήρας του, δεν του το επέτρεψε να φτάσει εκεί που μπορούσε. Ο Αυστραλός τενίστας αυτή τη περίοδο συμμετέχει σε ένα podcast και στο τελευταίο επεισόδιο στάθηκε στο ζήτημα των επιλογών που έκανε στην καριέρα του, συγκρίνοντάς τα μάλιστα με τον Στέφανο Τσιτσιπά.


«Ο Στέφανος θα έκανε τα πάντα για το τένις και αφιερώνει την ζωή του σε αυτό. Είναι ειδικός στην διαιτολογία, κάνει γιόγκα, ατελείωτες διατάσεις και είναι κάθε μέρα στο γυμναστήριο. Εγώ δεν θα το έκανα αυτό, αλλά δεν θα έλεγα ότι τον σέβομαι περισσότερο μόνο και μόνο επειδή το κάνει αυτό. Ο καθένας είναι διαφορετικός» είπε ο Κύργιος στο podcast No Boundaries.


«Όταν ήμουν νεότερος δεν ονειρευόμουν να κερδίσω grand slam. Απλά ήθελα να περνάω καλά. Αγαπώ το τένις, αλλά δεν είμαι τόσο παθιασμένος και δεν έχω το κίνητρο που έχουν οι τοπ αθλητές. Αν παρακολουθήσετε το ντοκιμαντέρ του Άντι Μάρεϊ, θα τον δείτε να τηλεφωνεί μέσα στη νύχτα και να λέει στους ανθρώπους του ότι φοβάται να σταματήσει το τένις γιατί δεν ξέρει τι θα κάνει μετά. Εγώ δεν είμαι έτσι...» πρόσθεσε ο Κύργιος ο οποίος ενδέχεται να αγωνιστεί το 2022 στην τελευταία του σεζόν.

Υποστήριξη: SilkTech