Κύπελλο Γερμανίας: Πρόκριση για τη Λειψία, άνετα η Χόφενχαϊμ

Τετάρτη, Οκτώβριος 27, 2021 - 9:04πμ
Κύπελλο Γερμανίας

Η Λειψία προκρίθηκε στη φάση των 16 του Κυπέλλου Γερμανίας επικρατώντας 1-0 της Μπάμπελσμπεργκ εκτός έδρας. Η Χόφενχαϊμ δεν συνάντησε εμπόδιο παίρνοντας τη νίκη με 5-1 επί της Χόφενχαϊμ. Το Μόναχο 1860 απέκλεισε τη Σάλκε.

Ξεκίνησε η φάση των 32 του Κυπέλλου Γερμανίας και ήδη τέσσερις ομάδες πήραν τα εισιτήρια τους για τους 16 της διοργάνωσης. Η Λειψία επικράτησε 1-0 της Μπάμπελσμπουργκ εκτός έδρας.

Σκόρερ του παιχνιδιού ήταν ο Ντόμινικ Ζόμποζλαϊ που εκμεταλλεύτηκε την ασίστ του Πόουλσεν στο 45ο λεπτό του παιχνιδιού, το γκολ αυτό έδωσε την πρόκριση στους πάικτες του Μαρς.

Εύκολο έργο απέναντι στην περσινή έκπληξη του θεσμού, τη Χόλσταϊν Κίελ, είχε η Χόφενχαϊμ. Η ομάδα της Bundesliga διέλυσε με σκορ 5-1 την Κίελ και πήρε το εισιτήριο για την επόμενη φάση. Το διπλό πήρε και η Χέρτα, η οποία νίκησε 3-1 την Πρόισεν Μίνστερ. Οι γηπεδούχοι αγωνίζονταν με δέκα παίκτες ολόκληρο το δεύτερο ημίχρονο, ενώ το 1-1 παρέμενε έως το 79'.

Το Μόναχο 1860 προκρίθηκε στην επόμενη φάση του Κυπέλλου Γερμανίας, καθώς απέκλεισε με 1-0 τη Σάλκε χάρη σε γκολ του Άλεξ στο 5'. Ο Τιό δέχθηκε κόκκινη κάρτα για τους φιλοξενούμενους στο 48'.
Υποστήριξη: SilkTech