Κύπελλο Ελλάδας: Το πανόραμα του πρώτου σκέλους της φάσης των 16

Πέμπτη, Δεκέμβριος 2, 2021 - 10:05μμ
Κύπελλο Ελλάδας

Το "επιδόρπιο" του πρώτου σκέλους της φάσης των 16 του Κυπέλλου Ελλάδας ολοκληρώθηκε με τις δύο σημερινές αναμετρήσεις. Αρχικά η Αναγέννηση Καρδίτσας νίκησε τον Άγιο Νικόλαο με 1-0 στις καθυστερήσεις του δευτέρου ημιχρόνου με κεφαλιά του Μάνιου.


Στο τελευταίο χρονικά παιχνίδι της σημερινής αγωνιστικής ημέρας, η Λαμία νίκησε τον Ιωνικό με 2-0 και έβαλε τις βάσεις για πρόκριση στα προημιτελικά της διοργάνωσης, με τους Τσούκαλο και Ρόμανιτς να χρίζονται σκόρερ.
Χθες διεξήχθη το κύριο μέρος της φάσης των "16" του πρώτου μέρους. Στον πρώτο αγώνα του προγράμματος της Τετάρτης (1/12) ο Παναιτωλικός έκανε το πρώτο βήμα επικρατώντας 1-0 της Νίκης Βόλου στο Πανθεσσαλικό. Ο Λεβαδειακός έκανε την έκπληξη παίρνοντας τη νίκη με 3-2 απέναντι στον Ολυμπιακό, που παραμένει το φαβορί.Ο Άρης πήρε προβάδισμα απέναντι στον ΟΦΗ, τον οποίο νίκησε 3-1 στο Κλεάνθης Βικελίδης. Ο Παναθηναϊκός έχει το πάνω χέρι μετά το 2-1 απέναντι στον Βόλο, αλλά οι Θεσσαλοί παραμένουν στο παιχνίδι. Η ΑΕΚ καθάρισε στο δεύτερο μέρος επικρατώντας 4-0 της Κηφισιάς, ενώ ισόπαλο 1-1 έληξε το ΑΕΛ - ΠΑΟΚ που είχε δραματικό φινάλε.

Υποστήριξη: SilkTech