Το κρυφό ραντεβού Καλαθά - Παναχαϊκής που θα κρίνει τις εξελίξεις

Σάββατο, Ιανουάριος 12, 2019 - 1:48μμ

Άγνωστο πότε, αλλά από ώρα σε ώρα ή από μέρα σε μέρα, θα γίνει το ραντεβού ανάμεσα στον Θέμη Καλαθά, που ενδιαφέρεται να αναλάβει την Παναχαϊκή και τους μετόχους της ΠΑΕ.

Ο ομογενής επιχειρηματίας βρίσκεται στην Αθήνα και θα έρθει στην Πάτρα για τις πρώτες συζητήσεις με τα στελέχη και μετόχους της ΠΑΕ και της Συμμαχίας.

Μαζί του θα είναι και ο Κώστας Κατσουράνης, για τον οποίο έχει ασκήσει βέτο πως θα είναι το κουμάντο στην Παναχαϊκή. Ο Θέμης Καλαθάς θα αναλάβει την Παναχαϊκή μόνο αν αποκτήσει την πλειοψηφία των μετοχών της ΠΑΕ.

Σύμφωνα με πληροφορίες, πατρινός επιχειρηματίας από τον χώρο της εστίασης, και χωρίς εμπλοκή στα της Παναχαϊκής, είναι αυτός που πρότεινε στο περιβάλλον του Καλαθά, όπως ασχοληθεί με την Παναχαϊκή και προκάλεσε την επαφή με τον Κατσουράνη.

Τέλος, να σημειωθεί πως Θέμης Καλαθάς, που την περασμένη εβδομάδα ακύρωσε την επιστροφή του στην Αυστραλία, είναι φίλος και όχι κουμπάρος με τον λαϊκό τραγουδιστή Γιώργο Βελισσάρη και πως στο παρελθόν του είχε προταθεί να αναλάβει τον Ναυπακτιακό Αστέρα.

ΤΑΣΣΟΣ ΣΤΑΘΟΠΟΥΛΟΣ

Υποστήριξη: SilkTech