Kρίνεται στο «El Clásico» το μέλλον του Κούμαν

Σάββατο, Οκτώβριος 9, 2021 - 1:03μμ

Η διοίκηση της Μπαρτσελόνα θα πάρει την απόφαση για το μέλλον του Ρόναλντ Κούμαν, μετά το «El Clásico», το οποίο θα διεξαχθεί στις 24 Οκτωβρίου.

Ο Ολλανδός τεχνικός δεν διανύει και τις καλύτερες του ημέρες στη Βαρκελώνη. Παρά το γεγονός ότι στην Ισπανία αναφέρουν ότι ο Ρόναντ Κούμαν θα έπρεπε να έχει μαζέψει τα πράγματα του εδώ κι αρκετό καιρό και να αποχωρήσει από τους «μπλαουγκράνα», ο ίδιος δεν φαίνεται ότι επηρεάζεται από τα Μέσα και τα όσα γράφονται γι' αυτόν.

Πάντως, σύμφωνα με τα όσα αναφέρει η «Mundo Deportivo», η διοίκηση αποφάσισε ότι σε περίπτωση που ο Κούμαν δεν καταφέρει στα επόμενα δύο παιχνίδια πρωταθλήματος, να γυρίσει τον διακόπτη τότε δεν αποκλείεται να του ανακοινώσουν την ολοκλήρωση της συνεργασίας τους.

Οι «μπλαουγκράνα» στις 17 Οκτωβρίου υποδέχονται την Βαλένθια, ενώ στις 24 του ίδιου μήνα θα αντιμετωπίσουν στο «Καμπ Νόου» την Ρεάλ και το αποτέλεσμα του «El Clásico» θα κρίνει πολλά για το μέλλον του 58χρονου προπονητή.

Πάντως ο Τζουάν Λαπόρτα, από την πλευρά του, φαίνεται ότι έχει ξεκινήσει ήδη συζητήσεις με τον Τσάβι, προκειμένου να τον πείσει να αφήσει την Αλ Σαντ και το Κατάρ και να επιστρέψει στο «Καμπ Νόου» αυτή τη φορά ως προπονητής, για να αναλάβει τα ηνία της ομάδας.

Συμπτωματικά βέβαια, δύο ημέρες πριν το ιστορικό ντέρμπι με τους «μερένγκες», ο σύλλογος του Τσάβι δίνει τελικό Κυπέλλου στο Κατάρ κόντρα στην Αλ Ραγιάν κι ίσως αυτός ο αγώνας αποτελέσει και τον τελευταίο, για τον 41χρονο Ισπανό προπονητή, στην τεχνική ηγεσία της Αλ Σαντ.

Υποστήριξη: SilkTech