Κρίμα κι άδικο για τα κορίτσια της ΝΕΠ

Τετάρτη, Μάιος 5, 2021 - 9:38μμ

Ένα σπουδαίο και αμφίρροπο παιχνίδι έγινε το απόγευμα της Τετάρτης 5 Μαΐου στο Εθνικό κολυμβητήριο «Αντώνης Πεπανός» της Πάτρας.

Ο Εθνικός κέρδισε με δυσκολία την ΝΕ Πατρών με 8-7 και έκανε ένα ακόμη βήμα για την κατάληψη της 3ης θέσης στην κανονική περίοδο του πρωταθλήματος.


Η ΝΕΠ συνέχισε τις πολύ καλές εμφανίσεις του δεύτερου γύρου και λίγο έλειψε να πάρει ένα θετικό αποτελέσματα. Παρά την υπερπροσπάθεια του β' ημιχρόνου και την ανατροπή από το εις βάρος της 1-4 του α' μέρους.

Η ΝΕΠ πραγματοποίησε σπουδαία εμφάνιση σε γ' και δ' περίοδο, παρότι έπαιζε χωρίς την Όλγα Μοίραλη που αποβλήθηκε στο τέλος του α' ημιχρόνου με 3 ποινές. Η Ευδοκία Τσιμάρα βρέθηκε σε σούπερ ημέρα, πετυχαίνοντας τα 6 από τα 7 γκολ της ΝΕΠ (το άλλο τέρμα πέτυχε η Ντάσιου), ενώ η Αγγελική Γιαννακέα ήταν και πάλι εξαιρετική κάτω από τα γκολπόστ, όμως η έλλειψη συγκέντρωσης και τύχης στο κρίσιμο φινάλε στοίχησαν στα κορίτσια του Κώστα Σακκαλή.

Ο αγώνας ξεκίνησε θετικά για τον Εθνικό που προηγήθηκε με 4-1 και 5-2 μέχρι την Τρίτη περίοδο του παιχνιδιού. Τα κορίτσια της ΝΕΠ αντέδρασαν, ισοφάρισαν σε 5-5 στο 26ο λεπτό, μείωσαν σε 7-8 στο 2.29 πριν την λήξη, αλλά δεν μπόρεσαν να πετύχουν το γκολ της ισοφάρισης καθώς η Μαρία Μπαλάτσα αστόχησε στην τελευταία επίθεση σε μακρινό σουτ. Η ομάδα του Κώστα Σακκαλή, που πλήρωσε το κακό ξεκίνημα και έδειξε επηρεασμένη στην αρχή του αγώνα από τις διακοπές του Πάσχα, θα υποδεχθεί το Σάββατο (5μ.μ.) τον ΑΝΟ Γλυφάδας.

ΝΕ ΠΑΤΡΩΝ - ΕΘΝΙΚΟΣ 7-8
Τα οκτάλεπτα: 1-3, 0-1, 3-1, 3-3.
ΝΕ ΠΑΤΡΩΝ (προπονητής Κώστας Σακαλής): Γιαννακέα, Ανδρουτσέλη, Σινεμόγλου, Μ. Μπαλάτσα, Τσιμάρα, Μανέτα, Μιχαηλίδου, Μοίραλη, Παπανικολάου, Ευδοκία Τσιμάρα 6, Κουρέτα, Γιαννακοπούλου, Ντάσιου 1, Πουλοπούλου, Ζαφειράκη.
ΕΘΝΙΚΟΣ (προπονητής Κώστας Φιτσανάκης): Σωτηρέλη, Ρακιντζή, Κωνσταντοπούλου, Ελληνιάδη 2, Μαμόγλου 1, Μπερίκου, Χατζηκυριακάκη, Λογοθέτη 2, Πεττα 2, Δούλη 1, Γκοτζιά, Ζαφειράκη, Καραμπέτσου, Χέλμη, Γαλανάκη.
Διαιτητές: Κατσώνης - Κ. Βασιλείου
Αλυτάρχης: Φίλιππος Αντίοχος

Υποστήριξη: SilkTech