Κούμαν: "Δεν μπορείτε να ζητάτε από τον Φάτι να λύσει όσα προβλήματα άφησε ο Μέσι"

Σάββατο, Οκτώβριος 23, 2021 - 9:04πμ
Άνσου Φάτι

Η Μπαρτσελόνα φρόντισε να δέσει μέχρι το 2027 τον Άνσου Φάτι, ωστόσο ο Ρόναλντ Κούμαν θέλησε να προστατεύσει τον 19χρονο από τη σύγκριση με τον Λιονέλ Μέσι, ξεκαθαρίζοντας πως δεν είναι φυσιολογικό να ζητά κανείς από εκείνον να λύσει όσα προβλήματα άφησε ο Αργεντινός, αποχωρώντας από το Καμπ Νου.

Ο Άνσου Φάτι είναι ο παίκτης στον οποίο η Μπαρτσελόνα έδωσε τη φανέλα του Λιονέλ Μέσι με το No10. Ωστόσο, εκτός από την τεράστια τιμή, η φανέλα δεν παύει να είναι και ευθύνη για τον 19χρονο υπερταλαντούχο Ισπανό, με πολλούς να έχουν ξεκινήσει ήδη τις συγκρίσεις με τον Αργεντινό σταρ.

Ο ανταγωνισμός είναι άνισος και ο Ρόναλντ Κούμαν θέλησε να ξεκαθαρίσει την κατάσταση μετά τη νίκη των "μπλαουγκράνα" επί της Ντιναμό Κιέβου (1-0) στο Champions League, υποστηρίζοντας πως δεν είναι σωστό να ζητά κανείς από τον Φάτι να λύσει όσα προβλήματα δημιουργήθηκαν στον σύλλογο μετά την αποχώρηση του Pulga.

"Φαίνεται ότι ο Φάτι χάνει πράγματα. Και είναι φυσιολογικό. Αρκεί να σκεφτείς ότι έλειπε πολύ καιρό και χρειάζεται χρόνο. Και είναι φυσιολογικό, γιατί ο Άνσου πρόκειται να γίνει 19 ετών. Δεν μπορείτε να ζητήσετε από εκείνον να λύσει όλα όσα μας άφησε ο Μέσι. Είναι αδύνατο. Αλλά δεν μπορείτε να περιμένετε θαύματα από τον Άνσου Φάτι Λείπει πολύ καιρό και μιλάμε για παίκτη που δεν είναι 19 ετών. Είναι αδύνατο", υποστήριξε χαρακτηριστικά ο προπονητής της Μπαρτσελόνα.

Υποστήριξη: SilkTech