Κώστας Αντετοκούνμπο: «Να παίξω παρέα με Γιάννη και Θανάση στην Εθνική Ελλάδος» (ΒΙΝΤΕΟ)

Σάββατο, Νοέμβριος 27, 2021 - 11:05πμ
Κώστας Αντετοκούνμπο

Αρχικά ο Έλληνας ψηλός έκανε μια ξενάγηση στο σπίτι του στη Γαλλία, όπου αγωνίζεται με τη φανέλα της Βιλερμπάν. Στη συνέχεια απάντησε στο αν έχει κάνει κάποια πράγματα όπως, το αν έχει στο παρελθόν έρθει στην Ευρώπη μόνο για ένα Σαββατοκύριακο, αν έχει κλέψει ρούχα από τα αδέρφια του, αν έχει μείνει 3 εβδομάδες χωρίς να παίξει μπάσκετ ή αν έχει πει ψέματα για να αποφύγει προπόνηση, κάτι που έχει κάνει όπως παραδέχθηκε.


Επιπλέον ο Κώστας Αντετοκούνμπο τόνισε πως όταν ήταν πιο μικρός έκαναν κινήσεις WWE (wrestling) με τα αδέρφια του και έσπασαν πολλά κρεβάτια. Αποκάλυψε πως τραγουδά Μάικλ Τζάκσον στο μπάνιο. Τόνισε πως επέλεξε το 37 λόγω των γονιών του. Επίσης εξέφρασε την επιθυμία του να είναι συμπαίκτης με τα αδέρφια του σε έναν σύλλογο στο μέλλον και φυσικά στην Εθνική Ελλάδος.
Έδειξε και πάλι πόσο σημαντική είναι για αυτόν όπως και για τον Γιάννη και τον Θανάση η οικογένεια, αναφέρθηκε στον πατέρα του και τότε που έπαιζαν ποδόσφαιρο.
Για να κλείσει, απάντησε στον Κάιλ Χάινς και του είπε πως λατρεύει να βλέπει ταινίες. Στην ερώτηση για το ποιο τραγούδι θα άκουσε στο υπόλοιπο της ζωής του, αν δεν γινόταν να ακούσει κανένα άλλο, διάλεξε το Non Stop του Drake, ο οποίος φυσικά έχει σχέση με το ΝΒΑ σαν φανατικός υποστηρικτής των Ράπτορς.

Πηγή: gazzetta

Υποστήριξη: SilkTech