Κορυφαίοι πυγμάχοι της Πάτρας φορούν τη φανέλα με το τριφύλλι

Τετάρτη, Νοέμβριος 21, 2018 - 9:45πμ

Η δεύτερη, όπως αναμένεται, πολυπληθέστερη συμμετοχή σωματείου της Πάτρας, στο επικείμενο πρωτάθλημα Α' κατηγορίας ανδρών θα είναι του ...Παναθηναϊκού! Ναι ακριβώς έτσι!

Οι πατρινοί πυγμάχοι του ΠΑΟ συγκροτούν την 2η πιο πολυπληθή «ομάδα» της Πάτρας!

Πιο συγκεκριμένα ένα κύμα φυγής από διάφορους συλλόγους έφερε τον ΠΑΟ να έχει πατρινό χρώμα όσο ποτέ άλλοτε. Και μπορεί αφενός μεν ο Θοδωρής Ράλλης να τέλειωσε την καριέρα του και αφετέρου ο «πολύς» Τάσος Μπερδέσης να έχει μεταπηδήσει στην επαγγελματική πυγμαχία, αλλά υπάρχουν πολλοί ακόμα Πατρινοί πρωταθλητές που ανήκουν στον ΠΑΟ.

Ο λόγος για τον Σάκη Πεφάνη, τον Ανι Μετάι, τον Αντώνη Αγγελόπουλο, τον Νίκο Θεοδοσίου και τον Βασίλη Χαρίτο. Άπαντες προετοιμάζονται για την Α' με τους Μετάι και Χαρίτο να είναι αμφίβολοι λόγω τραυματισμού.

ΤΟ ΠΡΑΣΙΝΟ ΠΑΛΑΤΑΚΙ
Όσοι μένουν στην Πάτρα προπονούνται σε έναν νέο χώρο, στην αίθουσα πυγμαχίας του ΠΑΟ που λειτουργεί στην οδό Γενναδίου πίσω από τον Αγιο Ανδρέα.

Υπεύθυνος προπονητής είναι ο παλιός πρωταθλητής Χρήστος Κλαμπανάς και καθημερινά πάρα πολλοί αθλητές, νέοι και εκκολαπτόμενοι χύνουν κιλά ιδρώτα στην προπόνηση.

Ο χώρος διαμορφώθηκε εξαιρετικά, με πολύ κόπο και μεράκι, στο ισόγειο πολυκατοικίας.

Οι φωτογραφίες είναι χαρακτηριστικές.

ΤΑΣΣΟΣ ΣΤΑΘΟΠΟΥΛΟΣ

Υποστήριξη: SilkTech