Κορυφαίο αθλητικό γεγονός το "Run Greece" της Πάτρας

Τετάρτη, Σεπτέμβριος 19, 2018 - 8:06μμ

Σε ένα τεράστιο δρομικό - αθλητικό γεγονός εξελίσσεται ο αγώνας Δρόμου RunGreece της Πάτρας, που θα διοργανωθεί για έκτη χρονιά την Κυριακή 7 Οκτωβρίου στο κέντρο της πόλης, από τον ΣΕΓΑΣ, την Ε.Α.Σ. Σ.Ε.Γ.Α.Σ. Βόρειας Πελ/σου, την Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδος/ Περιφερειακή Ενότητα Αχαΐας και το Δήμο της Πάτρας, με την στήριξη της Wind. Αναλυτικά:

"Οι εγγραφές για τη συμμετοχή όσων επιθυμούν ξεκίνησαν και αναμένεται να είναι και πάλι ιδιαίτερα ικανοποιητικές.ξεπεράσουν κάθε προηγούμενο.

Η Ε.Α.Σ. Σ.Ε.Γ.Α.Σ. Β.Π. έχει ορίσει ως στόχο - μέγιστο αριθμό συμμετεχόντων τους 5.400δρομείς και συγκεκριμένα Για τα 10 χλμ.- 800 δρομείς, Για τα 5 χλμ.- 3.800 δρομείς, Για τα Παιδιά - 800 δρομείς Καθώς το ενδιαφέρον γιγαντώθηκε, ο αριθμός άλλαξε! Υπήρξε τεράστια προσπάθεια και το αποτέλεσμα δικαιώνει όλους!

Το μέγιστο όριο των συμμετοχών έγινε με βάση τη δυνατότητα στήριξης με παροχή αθλητικής και λοιπής υποστηρικτικής υπηρεσίας (ηλεκτρονική χρονομέτρηση, φανέλες, νερά, ασφάλεια κλπ). Ο αγώνας Δρόμου Run Greece της Κυριακής 7 Οκτωβρίου στην Πάτρα θα είναι το μαζικότερο Αθλητικό γεγονός για το 2018 σε όλα τα αθλήματα, που οργανώθηκε εκτός Αθηνών και Θεσσαλονίκης.

Στόχος των αγώνων είναι η χαρά της συμμετοχής, η βελτίωση της ψυχικής και σωματικής υγείας, η μύηση των μαθητών στον αθλητισμό, την κοινωνικοποίηση των συμμετεχόντων, αλλά και η γνωριμία τους με το κέντρο της πόλης της Πάτρας. Ένα σύνολο τουλάχιστον 400 ατόμων θα λειτουργήσει υποστηρικτικά για την επιτυχία του Αγώνα, γεγονός που θα αποτελέσει εκπλήρωση ενός από τους στόχους του που είναι να αποτελέσει πεδίο δημιουργικής σύμπραξης του Σ.Ε.Γ.Α.Σ. / Ε.Α.Σ. Σ.Ε.Γ.Α.Σ Βόρειας Πελ/σου με τις Περιφερειακές και Δημοτικές αρχές και γενικότερα με όλες τις δομές της Πάτρας.

Ο Αγώνας γίνεται παράλληλα με την πολύτιμη στήριξη της Wind η οποία έχει αγκαλιάσει από τα προηγούμενα χρόνια το γεγονός Πανελλαδικά και η οποία και το 2018 θα ενισχύσει και αυτή τιςΚοινωνικές Δράσεις του Δήμου της πόλη μας. Θα υπάρξει τηλεοπτική κάλυψη από την Δημόσια τηλεόραση.

ΕΓΓΡΑΦΕΣ - ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΑΙΤΗΣΕΩΝ - ΔΗΛΩΣΕΩΝ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ

Οι αιτήσεις Εγγραφής θα μπορούν να υποβάλλονται στο Μέγαρο Λόγου & Τέχνης - (Πλατεία Γεωργίου Α΄ - Ισόγειο ) μέχρι την Τρίτη 2 Οκτωβρίου ( από 10.00΄ έως 14.00΄ & 18.00΄ έως 21.00΄) και επιπλέον τα Σάββατα 22-9 & 29-9 (από 10.00΄ έως 14.00΄) Οι εγγραφές δύναται να ολοκληρωθούν πριν τις 2 Οκτωβρίου εφόσον έχουν συμπληρωθεί νωρίτερα τα παραπάνω όρια συμμετοχής.

Για όσους δρομείς ολοκληρώσουν την εγγραφή τους μέχρι τις 24 Σεπτεμβρίου 2018 θα τυπωθεί προσωποποιημένος αριθμός συμμετοχής με τυπωμένο το όνομα του συμμετέχοντα δρομέα.

Εγγραφές μετά τις 2 Οκτωβρίου θα είναι δυνατές μόνο εάν δεν έχουν συμπληρωθεί τα όρια συμμετοχής και μόνο το Σάββατο 6 Οκτωβρίου 2018 στο Κλειστό Προπονητήριο Στίβου Λαδοπούλου, από όπου όλοι οι δρομείς θα πρέπει να παραλάβουν τον αριθμό συμμετοχής τους.

ΣΥΝΔΡΟΜΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ

Η συνδρομή συμμετοχής στους Αγώνες 10χλμ & 5χλμ είναι 5 €. Δεν υπάρχει συνδρομή συμμετοχής για τον Αγώνα Παιδιών. Δωρεάν Συμμετοχή στον Αγώνα 5χλμ. για μαθητές Γυμνασίου - Λυκείου ΜΟΝΟ μέσα από ομαδική εγγραφή Σχολείου ή Αθλητικού Σωματείου για συγκεκριμένο αριθμό εγγραφών.

Ακολουθήστε τη διοργάνωση στο Facebook στη διεύθυνση https://www.facebook.com/rungreece patras/

Οι διοργανωτές θα δώσουν Συνέντευξη Τύπου την Πέμπτη 20 Σεπτεμβρίου στις 12:00 στην Αγορά Αργύρη, Αγίου Ανδρέου 12, στην Πάτρα, µε θέµα τη διοργάνωση των Αγώνων πόλης για όλους "RUN GREECE Πάτρα"".

Υποστήριξη: SilkTech